<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Egyből bejelentkezik a bajnoki címért a City?

Csemegének ígérkezik a Premier League 1. fordulójának zárómeccse. A City a bajnoki címre tör, amihez az első lépés a Newcastle legyőzése lehet. Megsemmisítő vereséget mérnek a szarkákra?
Angol bajnokság
Manchester City-Newcastle United
Hétfő, 21:00 óra

Feladta a leckét a Manchester United a városi rivális Citynek. A kékek ugyanis a bajnoki címre törnek, és semmiképp sem akarnak lemaradni a vörös ördögök mögött. Nos, a MU szombaton idegenben ütötte ki a Swansea-t, így a Citynek most otthon kell villognia a Newcastle ellen. A hazaiak nyári igazolásait már kiveséztük egy korábbi cikkünkben (Manchester City–AC Milan), így most mindössze annyit írnánk le, hogy egyelőre úgy tűnik, jól forgatták a két kézzel szórt arab milliárdokat. Jesus Navas és Alvaro Negredo is remekül beleillik az új menedzser, Manuel Pellegrini taktikájába. A felkészülés döcögősen alakult számukra, de a legnagyobb nyilvánosságot kapó meccsen emlékezetes 5-3-as eredményt értek el a Milan ellen az Audi-kupán. A torna döntőjében aztán kikaptak a Bayern Münchentől 2-1-re. Több fura vereségük is volt, de ebből nem igazán lehet levonni semmit. Matija Nastasic biztosan nem lesz ott a kezdőben és Sergio Agüero játéka is kérdéses, de az argentin cselgépen kívül is vannak még ütőképes támadók a keretben.

Fő tipp: Manchester City–Newcastle, 1, hendikep -1 (1.75) Bátrabbaknak: Manchester City–Newcastle, félidő 1, végeredmény 1 (1.72)

A Newcastle nyaráról sok jót nem lehet elmondani. Tavaly éppen csak bent maradtak a csíkos mezesek (a 16. helyen zártak), pedig a keretük alapján minimum az első tízben kellett volna végezniük. Ez a pocsék teljesítmény nagyban köszönhető Alan Pardew mesternek, aki képtelen működőképes taktikát összerakni. Bár az ember azt hitte volna, hogy a kiesés réme kinyitja majd a klub pénztárcáját, és vásárolnak új focistákat, ez mégsem történt. Egyetlen csatárt igazoltak a francia Loic Rémy személyében.

A csapat háza tájáról folyamatos széthúzásokról lehet hallani, a napokban a klub élő legendája, Alan Shearer is nemtetszését fejezte ki. Shearert különösen az aggasztja, hogy - szerinte - Joe Kinnear személyében alkalmatlan személyt neveztek ki sportigazgatónak. Nos, az előjelek rendkívül borúsak, és könnyen lehet, hogy a szezon végén a Newcastle búcsút mond az első osztálynak. Az biztos, hogy hétfő este nem lesz ott a pályán Ryan Taylor és az új igazolás, Rémy sem, míg Gutiérrez még nincs száz százalékos állapotban.

A City a két csapat utóbbi hét mérkőzését megnyerte, az utolsó ötöt hendikeppel abszolválta. A Newcastle-nél lévő belső gondok miatt könnyen lehet, hogy a City megsemmisíti a pályán az ellenfelét: a Betclic 1.75-ös oddsot kínál a legalább kétgólos hazai diadalra, mint ahogy jó tipp lehet az is, hogy a City úgy győz, hogy már a félidőben is nála lesz az előny.

 
 
  • 2matrica2013augusztus19.22:24ÚjVálasz

    Köszönöm a tartalmas választ!

     
  • 1matrica2013augusztus19.11:30ÚjVálasz

    Szép jó napot!

    Mivel a City méginkább erősödött, és úgy gondolom, hogy most tényleg elég jól sikerült erősíteni, mèg edző poszton is, így elég jó választás lehet ma a hendis hazai győzelem, főleg ilyen zűrös Newcastle ellen.. Esetleg a 4 vagy több gól?

    Valamint, 3 meccsről is szeretnék véleményt kérni. Az egyik a Rayo-Elche meccs...a Rayoról jelenleg nincs sok infóm, de ahogy olvasgattam, az Elche elég szépen megerősödött. Nyeretném is a vendégeket, de nincs semmi infóm a hazaiakról, na meg hàt a Rayo sem egy rossz kis csapat.

    Másik meccs pedig az Örebro meccs. A nagyon meggyőzően szereplő Örebro nyerhet ma? Főleg, hogy előző meccsen zakóztak...

    Harmadik pedig a Randers-Esbjerg meccs lenne.

    Köszönöm előre is!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!