<>

 
 
 
Az Inter Bakuban egy hét után ismét látunk valamit, a skót Motherwell Izlandon nyerhet és juthat tovább.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Azeri hazai, skót vendég

Az Inter Bakuban egy hét után ismét látunk valamit, a skót Motherwell Izlandon nyerhet és juthat tovább.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

023. Inter Baku-Elfsborg, 1 (2,20) - Európa-liga, 18:00

Az azeri ezüstérmes fogadja a tavalyi svéd hatodikat, jelenlegi negyediket, 1-0-ról folytatják. Az Inter Baku régóta járja a nemzetközi kupák selejtezőit és a felfelé ívelő azeri focival egyre veszélyesebb. Szintén műfüvön játszik, tehát nem okozhat gondot a borasi pálya, akad néhány egészen hangzatos nevű légiósa az erőssége. Az Elfsborg középerős csapatnak számít hazájában, nem okoz akkora veszélyt, mint az elmúlt néhány évben. Idegenben 2-3-3-as mérleggel és 9-11-es gólaránnyal gyenge, a hétvégén 4-2-es vereséget szenvedett, így immár négy bajnokin nyeretlen. Egy kezdő csatár továbbra sincs. Az első mérkőzésen, ahogy vártuk a vendégek felvették a versenyt az Elfsborggal, és még győztek is, otthon ezúttal nem kell, ám nem vagyunk benne biztosak, hogy az Elfsborgnak kell az El, így megpróbálkozunk az 1-essel.

064. Stjarnan-Motherwell, 2 (2,49) - El-selejtező, 21:15

Az izlandi második fogadja a skót bronzérmest, 2-2-ről folytatják. A Stjarnan veretlenül áll, 7-5-0-s mérleggel és 22-14-es gólaránnyal, otthon 3-3-0-val és 8-5-ös gólaránnyal átlagos. Idegenben nem sokat mutat, éppen ezért meglepő, hogy képes volt felállni korai kétgólos hátrányból Skóciában. Két büntető kellett hozzá, a másodikat a 92. percben szerezte. A Motherwell a második-harmadik erőnek tűnik Skóciában, tavaly is szerepelt a nemzetközi porondon, igaz nem sok sikerrel. A nyáron maradtak a kulcsemberek, így a házi gólkirály is, így jobb csapatnak érezzük. Amit azért jó tudni, hogy a Motherwell négy esztendeje nem nyert idegenben és műfűvön rendezik a találkozót. A győzelmi kényszer miatt mégis 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!