<>

 
 
 
Az albán és a román foci nem éppen tisztaságáról híres, mi most mégis veretjük a Flamurtarit a Petrolullal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Darabokra szedhetik a sunyi albánokat

Az albán és a román foci nem éppen tisztaságáról híres, mi most mégis veretjük a Flamurtarit a Petrolullal.
Európa-liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó
Flamurtari-Petrolul
csütörtök 19:00 óra

Az albán hetedik fogadja a román bronzérmest. A Flamurtari ismerős lehet 2012-ből, amikor a Honvéd az idegenbeli 1-0-s győzelem után hazai pályán 2-0-ra verte. Azóta sem nyújt kiemelkedőt, a kupában jutott ki Európába, a fizikális, de technikailag borzasztóan gyenge albán ligában középcsapat, viszonylag jól védekezett és megúszta Romániában. Hazai pályán a múlt szezonban 8-6-2-es mérleggel zárt, ami egészen tűrhető, ám ezúttal támadni kényszerül. Hiányzik a csapatkapitány, egyúttal a legjobb védő és a csapat házi gólkirálya, ami komoly probléma.

Flamurtari-Petrolul, 2 (1,65)

A Petrolul az elmúlt két-három évben vált élcsapattá hazájában, tavaszi bronzérme nem forgott veszélyben, azok után, hogy megjárta az Európa-liga-selejtező utolsó fordulóját, és hazai pályán még le is győzte a Swansea-t Angliából. Kerete azóta nem sokat változott, ismét dobogóra pályázik, mégpedig Adrian Mutuval és akad egy másik ütős támadó is. A vezetőedző ennek ellenére defenzív felfogású, kontrákra épít, ami feküdhet a csapatnak Albániában, ahol az ellenfél támadni kényszerül majd. Az első mérkőzésen úgy tűnt, hogy lebecsülte a Flamurtarit, csak a második félidőre pörgött fel, igaz ez is elég volt a magabiztos előnyhöz.

Csak a Petrolulon múlik, hogy hányat rúg, a különbség nagyobb lehet, mint az első mérkőzésen, a 2-es megérhet egy próbát, aprópénzzel akár valami hendis is. A románokat sem kell félteni, de az albánok különösen szeretnek ügyeskedni a mérkőzésekkel, és itt a logikus bundázási forma a nagyarányú vereség lenne. Persze azt is tartsuk észben, hogy a vendégeknek a vereség is elegendő, továbbá ez az ügyeskedés csak puszta elmélkedés, semmi konkrétról nem tudunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!