<>

 
 
 
Szép kis oddsokat választottunk ki a magyar, a belga és az ír bajnokságból. Puskás, St. Patrick's, Anderlecht!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Magyar, ír, belga tripla

Szép kis oddsokat választottunk ki a magyar, a belga és az ír bajnokságból. Puskás, St. Patrick's, Anderlecht!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

080. Puskás Akadémia-Pécs, 1 (2,05) - labdarúgó NB I, 19:00

A múlt szezonbeli 14. fogadja a 7. helyezettet. A Puskás éppen bennmaradt, a téli erősítések nagyon kellettek ehhez. A nyáron alaposan átalakult a keret, a bennmaradás tűnik ismét a reálisnak. Rengeteg felkészülési meccset játszott, a Diósgyőr ellen azért nem vallott szégyent a nyitányon (1-2). A Pécsnél óriási volt télen a felfordulás, kis híján megszűnt az együttes, ehhez képest jól szerepelt. Akadt távozó a nyáron, de nem esett szét a keret, viszont a felkészülés nem alakult valami biztatóan, a szezonnyitó pedig borzasztóan, 4-0-s vereséggel. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Puskás előrébb jár, és nyerhet is.

101. Oostende - Anderlecht, 2 (1.70) - belga bajnokság, 20:30

A bajnoki címvédő ezúttal az Oostende otthonába látogat a belga pontvadászat 2. fordulójában. Az Oostende tavaly az alapszakaszt a 9. helyen zárta, otthoni 6-4-5 mérlege közepesnek mondható. Az El-rájátszásban végül a Kortrijk csapatát büntetőkkel győzték le, ez újoncként mindenképp megsüvegelendő. Három védő, két középpályás és egy 7 gólos csatár távozott a nyáron. Az első fordulóban sima 0-2-es vereséget szenvedtek el a Lierse otthonában. Az Anderlecht tavaly nagyot hajrázott, hiszen a 3. helyről indulva szerezte meg a bajnoki címet a rájátszásban. A tavaly keretből 2 védő, 3 középpályás és egy 10 gólos támadó távozott. Az első fordulóban simán nyert 3-1-re otthon a Muscron ellen, illetve a Szuperkupát is bezsebelte a Lokeren ellen. Az Anderlecht idén is erős csapat, tavaly az alapszakaszban sebezhető volt, de még úgy is oda-vissza (3-0 4-0) verte mai ellenfelét, ezúttal is győzhet!

110. St. Patrick's-Sligo, 1 (1,93) - ír bajnokság, 20:45

A 3. fogadja az 5. helyezetettet. Az elmúlt két szezon bajnoka mérkőzik, de a Sligo az idén még a dobogóért sem lesz harcban. Mivel Európába sem érhet oda, így helyi hírek szerint már a következő évre készül. Idegenben 4-1-5-ös mérleg mellé 10-9-es gólarányt tud. A St. Patrick's elmaradt a két élmenőtől, de az erejét azért jelzi, hogy 1-1-re végzett azzal a Legiával, amely most 4-1-re ütötte ki a Celticet. A második legtöbb gólt rúgta, viszonylag sokat is kap. Hazai mérlege 8-1-1-es, amivel a második legjobb, az utolsó hetet nyerte. Több erőt látunk a hazaiakban, a motiváció is mellettük szól, rájuk fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!