<>

 
 
 
A holland PSV egyre jobb formát mutat, míg a fehérorosz Szoligorszk mintha hullámvölgybe került volna. Sima hazai sikert várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Az El-ben is hengerel a PSV?

A holland PSV egyre jobb formát mutat, míg a fehérorosz Szoligorszk mintha hullámvölgybe került volna. Sima hazai sikert várunk!
El-selejtező
PSV - Szoligorszk
Csütörtök, 18:45 óra

Az eindhoveni elitalakulat tavaly mindössze a 4. helyen zárt, így csak az EL-ben indulhatott. Phillip Cocu vezetőedző továbbra is bizalmat kapott, és eddig olybá tűnik, él is a lehetőséggel az egykori legendás futballista. A bajnokságot két fölényes sikerrel kezdték a piros-fehér-feketék, igaz, a Willem és a NAC a kiscsapatok kategóriájába tartozik. Ennek ellenére azért a 9-2-es találati arány megsüvegelendő Depay-ék részéről. Az igazi erőpróba majd vasárnap vár a fiúkra, amikor is az Ajax-hoz látogatnak bajnokira. Az EL-ben eddig a St. Pölten került az útjukba, és Brumáék - ha szűkösen is - de hozták a kötelezőt: otthon 1-0-ra, idegenben 3-2-re diadalmaskodtak. De Jongék jó passzban várják a találkozót, a hangulat garantált lesz, a klub hivatalos honlapja szerint a törzsszurkolók ingyen tekinthetik meg a párosmeccs első felvonását.

A Sahtar Szoligorszk tavaly sokáig szorongatta a BATE-t, ám végül be kellett érnie a második hellyel a fehérorosz élvonalban. Sergey Borovskii brigádja a télen némiképp meggyengült, így az idei pontvadászatban nem nagyon volt esélye beleszólni az aranyéremért folytatott küzdelembe. Jelenleg a 4. pozíciót foglalják el Riosék, 16 egység a lemaradásuk a BATE-vel szemben. A védelemmel nincs baj, viszont a támadószekcióval annál inkább: 21 játéknapot követően mindössze 18-szor köszöntek be a szoligorszkiak... Azért ez édeskevés. Az EL-ben erre rácáfoltak Balanovicsék, hiszen a Zulte ellen 5-2-re győztek idegenben, hazai környezetben pedig 2-2-re végeztek... A formájuk ennek ellenére nem biztató, három vesztett bajnoki van a hátuk mögött...

Főtipp

PSV - Szoligorszk, (0-1) 1 (1.55)

Melléktipp

PSV - Szoligorszk, 2.5 gól felett (1.57)

A két alakulat között minőségbeli különbség van, a PSV jó formát mutat, míg a fehéroroszok hullámvölgybe kerültek. Cocu mester szerintünk győzelemre vezeti övéit, legalább kettővel győznek az eindhoveniek, hogy nem kelljen izgulniuk a visszavágón...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!