<>

 
 
 
A Swansea a Manchester United meglepése után a riválisokhoz képest fillérekből gazdálkodó Burnleyt ütheti meg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

A Swansea megszórhatja a kiesőjelöltet

A Swansea a Manchester United meglepése után a riválisokhoz képest fillérekből gazdálkodó Burnleyt ütheti meg.
Premier League, 2. forduló
Swansea-Burnley
szombat 16:00 óra

A Swansea-ban nem hittünk a nyitányon, több okból. Lefelé tart az elmúlt két évben, tavaly már a kiesés ellen küzdött, több alapemberét eladta, és sérülésekkel is bajlódott. A felkészülés nem is volt valami meggyőző, így angol alsóbb osztályú csapatok ellen csak 2-0-3-as mérleg jött össze, közte 3-0-ra verte a Villarreal. Aztán a nyáron a világ legjobb csapatait végigverő Manchester United tanácstalanul focizott, képtelen volt támadásban bármit nyújtani, olyan szervezetten futballoztak a walesiek. Sőt, kontrából megérdemelten rúgott két gólt. Ez nem szerencsés, hanem maximálisan megérdemelt győzelem volt egy egységes, jól összerakott csapattól.

153. Swansea-Burnley, 1 (1.63) - Tippmix

A Burnleynek tavaly ilyenkor nem sok jót jósoltak a másodosztályban. Szűkös anyagi forrásokból csak egy vékony keretet sikerült kihozni, minőségi cserék nélkül. A kiesés elleni harcba várták, aztán a kezdeti gondokat követően olyan simán jutott fel, hogy öröm volt nézni. A nagy egyéniségek helyett csapatként funkcionált kiválóan, minden mérkőzésen borzasztóan szervezetten állt fel, és kiharcolta a sok-sok eredményt. A nyáron egy másodosztályban 20 gól fölé jutó csatár volt a legnagyobb igazolás 1 millió fontért. A keret nem készült fel a riválisokhoz képest a Premier League jelentette ugrásra, toronymagas esélyesnek látszik a kiesésre, és a Chelsea elleni játék gyorsan be is bizonyította ennek a helytállóságát.

Adott tehát két jól szervezett csapat, de teljesen más színvonalon. A Burnleytől pont azt kaptuk, amit vártunk, ám a Swansea hatalmas meglepetést okozott, nem csak eredményben, hanem játékban. Ezért a 2. fordulóban már megbízunk a walesiekben.

 
 
  • 1TV-nezo2014augusztus22.23:14ÚjVálasz

    Na, az ilyen meccsek szoktak X-re menni!
    A Swansea-tól nem sokat vártunk de tudta mi vár rá, mert van PL-es tapasztalata, tehát már kezdéskor jól odatette magát. A Burnley meg begazolt a Cselszkitől és persze, hogy nem ment nekik. Ám most a Swansea is vissza állhat az alapra és a Burnley is nekidurálhatja magát, h felvegye a ritmust.
    Szóval az ilyen meccsek lesznek X.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!