<>

 
 
 
A Mattersburg két év után visszajutna az élvonalba, míg az újonc bennmaradna a másodosztályban. Szerintünk a házigazdák jönnek ki jobban a péntek esti párharcból!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.47

Megőrzi hazai veretlenségét a Mattersburg

A Mattersburg két év után visszajutna az élvonalba, míg az újonc bennmaradna a másodosztályban. Szerintünk a házigazdák jönnek ki jobban a péntek esti párharcból!
Osztrák másodosztály
Mattersburg - FAC Wien
Péntek, 18:30 óra

A Mattersburg két éve búcsúzott az élvonaltól, tavaly nem sikerült a visszajutás, ami elsősorban pocsék idegenbeli mérlegének volt betudható. Az idei kiírásra masszívabb lett valamelyest a keret, a gerinc egyben maradt, így most újra megcélozták a zöldek az első helyet. Pinkék nem is kezdtek rosszul, hat játéknapot követően 4-1-1-es sorral a 2. helyen állnak 13 egységgel. Egyetlen vereségüket Linzben szenvedték el, meglehetősen peches körülmények között - a ráadásban kapitulált a védelem. Otthon nem hibázott a társulat, 3-0-0-ás sorukhoz 8-0-ás gólarány párosul. Ivica Vastic, az egykori legendás gólgyáros szinte az egész keretre számíthat, úgyhogy erős kezdővel várhatja ellenfelét a Mattersburg.

A FAC Wien a harmadosztály keleti csoportját nyerte meg tavaly, így jutott fel a másodosztályba. A gárda kerete nagy változáson nem ment keresztül, cél a bennmaradás kivívása. Az első hat játéknapon 6 pontot szerzett a brigád, viszont csak kétszer kapott ki (1-3-2). Idegenben 0-2-1-es a sora, pontot csent például a listavezető Lieferingnél is. Kleer Johann mester legénysége az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedett: előbb Innsbruckban, majd otthon a St. Pöltentől. Egyetlen sikerét még augusztus elejét aratták Terzicék, még augusztus első napján. Eltiltott és friss sérült nincs a keretben.

081. Mattersburg - FAC Wien, 1 (1.47) - Tippmix

A két együttes még nem találkozott tétmeccsen egymással. A hazaiak jó formában vannak ráadásul otthon félelmetesek. Ma sem gondoljuk, hogy botlanának, az élvonalra gyúró zöldek behúzzák a három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!