<>

 
 
 
A Lille egyenesen Portóból érkezik erre a meccsre, ráadásul kiestek a BL-selejtezőben. A Monaco végre nyert múlt héten, a fáradt Lille remek préda lehet számukra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.91

Francia bajnokság: Monaco - Lille

A Lille egyenesen Portóból érkezik erre a meccsre, ráadásul kiesett a BL-selejtezőben. A Monaco végre nyert múlt héten, a fáradt Lille remek préda lehet számára.
Francia bajnokság
Monaco - Lille
Szombat, 17:00 óra

A Monaco borzalmasan kezdte a szezont: előbb 1-2-es vereség a Lorient ellen, majd csúfos 4-1-es zakó a Bordeaux otthonában úgy, hogy félidőben még vezettek. A csapat ásza Falcao az első két meccsen csak 30-30 percet kapott, viszont a Nantes otthonában 1-0-ra megnyert meccsen kezdőként 70 percet játszott már és győztes gólt lőtt. A keret idén is erős, bár Falcao sorsa még kérdéses, egyelőre itt van és jól is játszik sérüléséből felépülve. James Rodriguez és Riviére a két nagy távozó, viszont nem volt hiány érkezőkből: Abdennour (13 millió, Toulouse), Bakayoko (8 millió, Rennes), Stekelenburg (Fulham) és Bernardo Silva (Benfica) is az érkezők sorát gyarapítja.

A Lille tavaly nem tudta felvenni a versenyt a PSG-Monaco párossal, így nagy csatában a 3. helyre futott be. Végül a BL-selejtezőkben elbukott a Porto ellen, így nem lesz ott a főtáblán. A szezont legalább jól kezdték: a 0-0-ás Metz elleni döntetlen után 1-0 a Caen otthonában, majd sima 2-0-al küldték haza a Lorient csapatát. Vagyis 3 kör után 3 lőtt gól, 0 kapott, továbbra is stabil tehát a tavaly mindössze 26-szor kapituláló védelem. Kölcsönbe jött nyáron Origi a Pooltól, illetve Marcos Lopes a Citytől.

165. Monaco - Lille, 1 (1.91) - Tippmix

A Monaco a borzalmas első két meccs után a Nantes ellen sem volt igazán meggyőző az 1-0-s siker ellenére. Nagy fegyvertény, hogy Falcao egyre többet tud vállalni, illetve ott van még potenciális góllövőnek Berbatov is. A Lille mellett a megmaradt egységesség és stabil védelem áll, viszont nagy hátránya hogy egy komoly BL-párbajról jön egyenesen Portóból, amelyet ráadásul elveszítettek, így mind lélektanilag, mind pedig fizikálisan hátrányból indulnak ezen a meccsen. Emiatt szerintünk egy bátrabb szelvényen érdemes lehet támogatni a Monaco sikerét, melyre az odds egyébként folyamatosan csökken!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!