<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Józsi György 0-0-ás Győr-Vidiben bízik

Saját csapata, a Fradi debreceni fellépésére nem, az NB I ötödik fordulójának többi meccsére szívesen tippelt Józsi György, az FTC futballistája. Naná, hogy vereti az Újpestet...

Meccs

Tipp

Indoklás

Kecskemét-Haladás1-1A Kecskemét jól kezdte a bajnokságot, a Szombathely is jó formát mutat az elmúlt két forduló alapján. Szerintem mindkét csapat fog gólt rúgni.
Pápa–Diósgyőr3-1A Pápa jól rajtolt, Diósgyőrben pedig valami nagyon nem stimmel, így szerintem folytatódik a hazai csapat jó sorozata.
MTK–Pécs4-1Az MTK vegyes meccseket játszott, a Haladás ellen hazai pályán kikapott, ellenünk jól teljesített. Otthon tartják a három pontot a fővárosiak.
Puskás Akadémia–Kaposvár1-0Mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, ezért nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a biztonságos védekezésre. Lehet, hogy egygólos mérkőzés lesz, melyet megnyer a Puskás Akadémia.
Újpest–Mezőkövesd2-3A Mezőkövesd játékában benne van, hogy gólokat lő, de akár kaphat is. Talán egy gólgazdag mérkőzésen a Mezőkövesd nyer.
Paks–Honvéd3-1Böde Dani azt mondta, hogy a Paksnak a Honvéd a mumusa, éppen ezért azt mondom, hogy a csapattársam korábbi együttese most otthon tartja a három pontot.
Győr–Videoton0-0Ha bejönne a tippem, akkor számunkra talán a legjobb eredmény születne. Hátha most egyik csapat sem talál be a kapuba.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!