<>

 
 
 
Az orosz-azeri csata nem biztos, hogy olyan sima lesz, de az örmények nyerhetnek a halvány lettek otthonában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Az oroszok és az örmények

Az orosz-azeri csata nem biztos, hogy olyan sima lesz, de az örmények nyerhetnek a halvány lettek otthonában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

179. Oroszország-Azerbajdzsán, kevesebb mint 2,5 gól (1,92) - barátságos mérkőzés, 17:00

A FIFA-világranglista-23. és 73. mérkőzése Moszkvában. Az oroszokat láthattuk a világbajnokságon, hogy visszaestek 2012 óta, hiányzott egy húzónév, aki viszi őket előre. Hitetlen, veszélytelen, csak védekezni tudó csapatot láthattunk, ami négy évvel a hazai vb előtt nem valami biztató hír. A keret nem sokat változott mostanra, így nagy gólparádét aligha várhatunk, az utolsó 20 barátságos mérkőzéséből csak 5 jutott 2,5 gól fölé, 1-0, 1-1 volt a sláger. Azerbajdzsán nem egy nagy eresztés, a klubfocija ugyan fejlődik, így a Karabah a holland Twente kárán az Európa-liga-főtáblára jutott, de a válogatott ennyire nem halad jól előre. Szintén rendkívül defenzív csapat, az utolsó 20 mérkőzésén 4 hozott 3 vagy több gólt. A jobb csapatok ellen általában 1-0-ra, 2-0-ra vagy 3-0-ra kapott ki, így most is logikus kevés gólt várni.

180. Lettország-Örményország, 2 (2,58) - barátságos mérkőzés, 19:45

A világranglista-100. és 36. mérkőzése Rigában. Lettországtól nagyon messze került az éppen tíz éve történt siker, amikor kijutott a portugáliai Európa-bajnokságra. Legutóbb, a vb-selejtezőkön mindösze 8 pontot gyűjtött, esélye sem volt bármire, csak Litvániát és Liechtensteint tudta megverni, a bosnyákok például 5-0-ra mosták le. Azóta Írországban 3-0-ra, Macedóniában 2-1-re égett meg. Ehhez adódik, hogy első számú kapusa, legjobb védője, egy kezdő támadója és messze legjobb játékosa, egy középpályás mind sérült. Támadásban még így is ott van Artjoms Rudnevs. Az örmények történelmi magasságokban járnak, Dániában, Csehországban és Bulgáriában is nyert a vb-selejtezőkön, az olaszokat is megfogta, és szinte az utolsó pillanatig élt kijutási reménye. A csapatkapitány a kapuban, továbbá Henrih Mhitarjan tagja a keretnek, a legjobb támadó viszont nem. Így is sokkal többet látunk a vendégekben, esik is az odds: 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!