<>

 
 
 
Keménynek ígérkezik az E-csoport, így a Roma számára különösen fontos a három pont megszerzése a vendég CSZKA ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A moszkvaiak ellen nem hibázhat a Roma

Keménynek ígérkezik az E-csoport, így a Roma számára különösen fontos a három pont megszerzése a vendég CSZKA ellen.
Bajnokok Ligája
Roma - CSZKA Moszkva
Szerda, 20:45 óra

A rómaiaknál rendesen belenyúltak a pénztárcába a nyáron, csaknem 50 millió eurót költöttek játékosokra. A védelembe érkezett Cole, Holebas, Manolas, Emanuelson és Astori - tehát Rudi Garciának szinte teljesen új hátsó alakzatot kellett terveznie erre a kiírásra. Mainconnal és Leandro Castannal kiegészülve egész jól hangzik ez a védelem! A középpályán Keita és Paredes, elől pedig Iturbe az új szerzemény. A tengely nagyjából összeállt a rajtra, ezt bizonyítja, hogy a farkasok két meccsüket is kapott gól nélkül hozták le. Totti, De Rossi, Pjanic és Nainggolan egyaránt jó passzban van, elől pedig szintén van variációs lehetőség: Gervinho, Destro, vagy éppen Florenzi jelenthet veszélyt az ellenfelek kapujára. Strootman és Balzaretti sérült a keretben.

A CSKA az előző kiírásban egy pontot verve a Zenitre megnyerte a bajnokságot. Az idén viszont nem ilyen rózsás a helyzet, ugyanis 7 játéknapot követően már két vereség is becsúszott, így Leonid Viktorovich Slutskiy alakulata már 6 egységnyi hátrányban van az éllovas péterváriakkal szemben. A keret erős, válogatottak és minőségi légiósok alkotják a moszkvaiak tengelyét. A forma biztató, legutóbbi két bajnokiján nem hibáztak Natchoék, előtte viszont a Rubin és a Szpartak is kibabrált velük: ez utóbbi különösen fájó vereség volt Musáék számára, ugyanis a városi rivális az Arena Khimki-ből vitte el a pontokat. Egy rutinos bekk (Zsennikov)és egy középpályás (Elm) sérült, de már huzamosabb ideje.

183. Roma - CSZKA Moszkva, 1 (1.55) - Tippmix

Az orosz futballba dől a pénz, nem szabad leírni a keleti együtteseket, ezt már több ízben bizonyították az ukrán és az orosz alakulatok. Ugyanakkor a Roma erősebb bajnokságban edződik, és a keretében is több van, mint aktuális riválisáéban. Az Olimpicoban muszáj nyernie a farkasoknak, és szerintünk Pjanicék nem is hibáznak. Három ponttal kezdenek a halálcsoportban! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!