<>

 
 
 
A komplett védelmét nélkülöző, a hétvégén alapos verésbe beleszaladó gelsenkircheniek aligha ússzák meg egygólos vereséggel a Stamford Bridge-en!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.83

Beleszaladhat a késbe a Schalke Londonban

A komplett védelmét nélkülöző, a hétvégén alapos verésbe beleszaladó gelsenkircheniek aligha ússzák meg egygólos vereséggel a Stamford Bridge-en.
Bajnokok Ligája
Chelsea - Schalke
Szerda, 20:45 óra

Mourinho Chelsea-je lenyűgözően teljesít eddig az idén: 4 meccs, 12 pont, 15-6-os gólarány. Diego Costa ott folytatja Londonban, ahol Madridban abbahagyta, szórja a gólokat, legutóbb a Swansea-nak hintett egy mesterhármast, és összességében már 7 találatnál jár. De a gárda többi tagjára sem lehet panasz, Oscarék igazán látványos produkcióval rukkolnak elő hétről hétre. A keret elképesztően bő, így az sem okoz különösebb fejfájást a portugál mesternek, hogy Drogba sérült.

A Schalke beragadt a rajtnál, a nyár végén nyomban kiesett a kupából, majd a bajnokságban is csak egy ikszet tud felmutatni 3 játéknapot követően. Jens Keller fiai kikaptak Hannoverben és a Gladbachnál, otthon viszont remiztek a bajorokkal. A Gyenge formában biztosan közrejátszik, hogy a kékek alapvédelme kidőlt a sorból, legutóbb Matip sérült meg. Uchida, Kolasinac, Kirchhoff és Santana is hiányzik ebből a csapatrészből. De van hiányzó még szép számmal, Farfan és Goretzka nélkülözése is nagy érvágás a klubnál.

202. Chelsea - Schalke, (0-1) 1 (1.83) - Tippmix

A két alakulat eddig négyszer feszült egymásnak a BL-ben, mindkét londoni mérkőzésüket nullra hozta le a Chelsea: 2007-ben 2-0-ra, tavaly 3-0-ra győztek az angolok. És ma sem várunk más eredményt, szerintünk Hazardék átgázolnak a több sebből vérző németeken. Tippünk hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!