<>

 
 
 
A kétszeres KHL-győztes a liga újoncához látogat, amely a legutóbbi olimpia helyszínén játszik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Győzelmi eséllyel utazik az Ak Barsz Szocsiba

A kétszeres KHL-győztes a liga újoncához látogat, amely a legutóbbi olimpia helyszínén játszik.
KHL
Szocsi - Ak Barsz Kazany
Szerda, 17:30 óra

A Szocsi főleg olyan játékosokat igazolt a kezdetekhez, akik perememberek voltak tavaly. Ilyen például a diszkóbalhéja miatt mellőzött Mihail Anyiszin, vagy az NHL-t is megjárt, de évek óta pocsék Oleg Szaprikin. A csapat eddig négy tétmeccset játszott, az SZKA Szentpétervártól 3-2-es vereséget szenvedtek el, majd a Jokerit otthonában 3-0-ra kaptak ki. Aztán kétszer nyertek, Rigában 2-1-es győzelmet arattak, hétfőn pedig az első hazai meccsükön 6-3-as sikerrel avatták fel a csarnokukat az Avtomobiliszt ellen. Legjobb játékosuk Ilja Krikunov 2+2 ponttal, míg hatan 2-2 ponttal állnak. Kapusuk, Tomás Pöpperle 4 meccsen 91,8%-kal védett.

165. Szocsi - Ak Barsz Kazany, 2 (1.90) - Tippmix

Az Ak Barsz Kazany idáig is erős kerettel rendelkezett, amely a nyáron még izmosabb lett. Érkezett a svéd bajnoktól Oscar Möller, a kapuba a szintén svéd Anders Nilsson, valamint a csatársorba a legutóbbi szezonban KHL-döntőbe jutó Lev Prahától Justin Azevedo. Az újoncok meg is hálálták eddig a bizalmat, Möller 3+3, Azevedo pedig 1+4 ponttal áll a házi pontlistán, valamint a szintén frissen igazolt Igor Mirnov is 1+4-gyel áll. A kapuban Nilsson 91%-a megfelelő. Idegenben tavaly pozitív mérleggel zártak a kazanyiak, 27 meccsből 16-szor győztesen hagyták el a jeget. Idén eddig hat meccset játszottak, ebből négyet megnyertek, két nehéz meccsen vannak túl, a Dinamo Moszkvától 3-2-re kikaptak, míg a Lokomotiv otthonában 3-2-re nyertek büntetőkkel. A szocsi csapat viszont más kávéház a Dinamóhoz és a Lokomotivhoz képest.

Mivel a Szocsi KHL-újonc, ezért még soha nem találkozott a két csapat. Az Ak Barsz kerete sokkal erősebb, a szocsiak hiába nyerték meg történetük első hazai meccsét, a kétszeres KHL-bajnok ellen nincs sok esélyük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!