<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.35

Bajban a címvédő, így nyernie kell

Az ír bajnoki címvédő St. Patrick's nincs könnyű helyzetben: ha életben akarja tartani bajnoki álmait, akkor a kiesés elől menekülő Bray otthonában nem hibázhat!
Ír bajnokság
Bray - St. Patrick's
Péntek, 20:45 óra

A Bray tavaly osztályozón menekült meg, és bizony az idén kinéz neki egy pótvizsga, ha nem kapja magát a hajrára. Már csak hat forduló van hátra, 22 pontja van, az osztályozós UCD 19-nél jár, a vonal alatti Athlone 16-tla kullog. Biztonságról tehát szó sincs, muszáj még legalább 5-8 egységet kasszírozniuk a finisben. Odahaza (is) gyengék Kellyék (4-2-7), és a formájuk sem reményteljes: noha augusztus végén kiesési rangadót nyertek a dublini egyetemisták ellen odahaza, rá egy hétre a Bohamiansnál már pont nélkül maradtak. Jó hír, hogy két játékos visszatér eltiltásából, így már csak egy középpályás és egy csatár nem bevethető.

116. Bray - St. Patrick's, 2 (1.35) - Tippmix

A bajnok bajban van. A címvédő jelenleg mindössze a 3., hátránya a listavezető Dundalk-kel szemben immár 11 egység, igaz, a piros-fehérek egy meccsel többet játszhatnak majd. Most 52 pontnál járnak, idegenben viszont eddig sebezhetőnek tűntek: 4-6-3-as soruk erről árulkodik. Faganék viszont jól hajráznak, két nyertes rangadóból érkeznek a Bray-hez! Előbb idegenben a Derryt, majd odahaza a Dundalkot rendezték le 1-0-ra. A múlt héten ismét sikerélmény érte a társulatot, ugyanis a kupa negyeddöntőjében 3-2-re verték a Bohemianst. A keret teljes lesz nagyjából, egy védő bevetése kérdéses csak.

A St. Patrick's egyik kedvenc ellenfele a Bray: ebben a felállásban 2010-óta nem bírt győzni a házigazda! A legutóbbi öt meccsüket sorozatban a piros-fehérek nyerték. Ma sem lesz ez másként, a bajnoki arany megszerzésére tesz egy utolsó kísérletet a St. Patrick's, és megkezdi a finisét. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!