<>

 
 
 
Az újonc végre pontot szerzett, gólt lőtt, ám ma szerintünk nem örülhetnek majd a kékek. A Milan sincs készen, közel sem, de azért erősebb riválisánál. Nyernek a vendégek!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Az Empoli ellen javíthat a Milan

Az újonc végre pontot szerzett, gólt lőtt, ám ma szerintünk nem örülhetnek majd a kékek. A Milan sincs készen, közel sem, de azért erősebb riválisánál. Nyernek a vendégek!
Olasz bajnokság
Empoli - Milan
Kedd, 20:45 óra

Maurizio Sarri együttese két vereséggel kezdte a Serie A küzdelemsorozatát. A kékek előbb Udinében égtek meg, majd a Roma is legyűrte őket. A két zakót még fájdalmasabbá tette, hogy nem sikerült betalálniuk Tavanoéknak. Aztán a hétvégén Cesenába utaztak Ruganiék, és sokáig olybá tűnt, nem jön össze a pontszerzés. A fekete-fehérek 2-0-ra elhúztak, ám fordulás után rendezte sorait az Empoli, és 2-2-re mentette a meccset. A vendégek mezőnyfölényben futballoztak, Crocéék több helyzetet dolgoztak ki újonctársuknál, ám végül csak egy pont jött össze. A tréner nem volt teljesen elégedett az iksszel, ám elismerően szólt játékosairól, mondván, nem adták fel a küzdelmet kétgólos hátrányban sem. A keretben csatárok sérültek, Mchedlidze, Maccarone és Shekiladze sem bevethető egyelőre.

135. Empoli - Milan, 2 (1.80) - Tippmix

A Milan elszenvedte első vereségét az idei kiírásban, miután a hétvégén a bajnok 1-0-ra legyőzte a San Siróban. Inzaghi mester együttese nem játszott rosszul, ám kissé óvatosnak tűntek Hondáék, ám a Juve ellen ez is kevésnek bizonyult. A bajnokságot két győzelemmel kezdő piros-feketék védelmét savaztuk már eleget, hiszen a Lazio és a Parma is betalált a milánóiaknak, ám a torinóiak ellenében épp a csatársor maradt impotens. Pedig El Shaarawy és Menez kezdőként, Torres és Pazzini csereként tett meg mindent a góllövésért. A sérült Lopez kapust ezúttal is Abbiati helyettesítette, a védelemben Alex még nem lesz, visszatérhet viszont Bonera. Sérült a kapu mellett még Montolivo.

A Carlo Castellaniban az Empoli még nem verte meg a Milant! Remizni is csak háromszor tudtak ebben a felállásban, a többi csatát a piros-feketék nyerték meg. És ma is bizalmat szavazunk a vendégeknek: a támadósora egyre erősebb a vendégeknek, és ez ma pontokat ér Inzaghi mester alakulatának. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!