<>

 
 
 
A tavaly feljutást elbukó Fürth a másodosztályban, a Hoffenheim az élvonalban nyerhet a németeknél. Emellett a MU-verők sikerével számolunk kedden.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Fürth, Hoffenheim és MU-verők

A tavaly feljutást elbukó Fürth a másodosztályban, a Hoffenheim az élvonalban nyerhet a németeknél. Emellett a MU-verők sikerével számolunk kedden.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

098. Fürth - Aalen, 1 (1.50) - német másodosztály, 17:30

A 8. fogadja a 15. helyen állót a 7. fordulóban. A Fürth tavaly 3. lett és osztályozót játszhatott a feljutásért, ám a Hamburg ellen nem sikerült feljutnia, így marad idén is ez az osztály. A védelem nyáron 3 távozóval gyengült, de ez az eddigi fordulókban nem nagyon látszott, hiszen hat kör alatt 6 kapott góllal állnak. Idén 3-1-2 mérleggel nyitottak, otthon eddig 100%-osak. Az Aalen tavaly középcsapatként a 11. helyen zárt, vendégként mutatott 5-5-7 mérlege is átlagos volt, és mivel komoly erősítésre nem futotta nyáron, idén sem várható tőlük csoda. Sőt: a védelemben és a támadójátékban is kulcsembereket veszítettek így nem csoda, hogy jelenleg 1-2-3 mérleggel csupán a 15. helyen állnak, hat meccs alatt mindössze 5 rúgott góllal... Idegenben bravúrosan pontot loptak a Lipcse ellen, ám a Darmstadt-Ingolstadt kettős ellen már sima vereség lett a vége. A Fürth idén is a feljutásra pályázik, erősebb kerettel bír, szerintünk magabiztosan begyűjtik mindhárom pontot!

103. Hoffenheim - Freiburg, 1 (1.65) - német bajnokság, 20:00

A remek formában lévő Hoffenheim fogadja a botladozó Freiburgot. A vendég csapat szombaton rendkívül pechesen veszített pontokat hazai pályán – ráadásul emberelőnyben – a Hertha a 96. percben elvégzett szabadrúgásgóllal tudott egyenlíteni. A Hoffenheim viszont simán verte a Stuttgartot idegenben és négy forduló után nyolc ponttal, veretlenül áll a tabella harmadik helyén. Szalai Ádám bár az első fordulóban még kezdett (gólt is lőtt) azóta kispadra szorult, igaz legutóbb állítólag csak torokfájás miatt. A hazaiaknál nagyon fog hiányozni a sérült Ermin Bicakcic. A vendégeknél szintén fontos láncszem esett ki: Mehmedi nem tudja vállalni a játékot. A Hoffenheim az elmúlt hetekben mutatott játéka és jelenlegi formája alapján egyértelműen esélyes a három pont begyűjtésére.

144. Milton Keynes Dons - Bradford, 1 (1.75) - angol Ligakupa, 20:45

A MU-verők az MK Dons-verők ellen, azaz a Ligakupában villogó Milton Keynes Dons az ellen a csapat ellen lép pályára ma este a Ligakupában, amely ellen szezonbeli egyetlen hazai vereségét szenvedte el. A Bradford ugyanis némi meglepetésre szeptember közepén sikeresen elcsente a három pontot a harmadosztályban az MK otthonában, alig néhány héttel a hazaiak Manchester United elleni diadala után. Az MK azért nem zuhant össze a váratlan botlás után, sőt! A legutóbbi fordulóban 6-1-re gázolta le a Crewe gárdáját az Dons. Most pedig itt a remek alkalom, hogy a Bradfordnak is visszavágjanak. A MU elleni mérkőzésből már kiderült, hogy a Dons komolyan veszi a sorozatot, a csapat szeretne minél messzebbre jutni a Ligakupában és ezúttal a sorsolás is kegyes volt az újabb hazai mérkőzéssel. Hazait várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!