<>

 
 
 
José Mourinho csapata a Boltonnal meccsel a Ligakupában és könnyen elképzelhető, hogy gálát rendez a Stamford Bridgen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Magabiztosan juthat tovább a Chelsea

José Mourinho csapata a Boltonnal meccsel a Ligakupában és könnyen elképzelhető, hogy gálát rendez a Stamford Bridgen.
Angol Ligakupa
Chelsea - Bolton
Szerda, 20:45 óra

A Chelsea bombaformában kezdte az idei szezont, öt meccséből négyet megnyert, ráadásul meggyőző támadófutballt bemutatva, legutóbb pedig a címvédő Manchester City otthonából hoztak el egy pontot Hazardék. A ma esti találkozót megelőző sajtótájékoztatón az kiderült, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó Ramires biztosan kihagyja a találkozót, illetve a gólokat ipari mennyiségben termelő új közönség kedvenc, Diego Costa is pihenőt kap. Ennek fényében el tudjuk képzelni, hogy Mourinho főként olyan játékosokkal vág majd neki a találkozónak, akiknek eddig kevesebb szerep jutott. Megnyugodnia azonban ettől semmiképpen sem szabad a Boltonnak, hiszen Drogba, Remi, Schürrle, Willian, vagy éppen Oscar is életveszélyt jelenthet a számukra.

S ha már szóba jött a másodosztályú alakulat, Dougie Freedman együttese gyatrán kezdte a Championshipet, eddig lejátszott 8 meccséből mindössze egyet tudott megnyerni, két döntetlen és öt vereség mellett. Bogdán Ádám miatt számunkra is érdekes lehetett volna a kupacsata, a magyar hálóőr azonban kézműtéte után lábadozik, így biztosan nem ő védi majd a fehérmezesek kapuját. A hátsó alakzat eléggé bizonytalannak tűnik, a 13 bekapott gól is erről árulkodik, így vélhetően meleg pillanatokat fog átélni a vendég védelem a Chelsea világklasszis támadói ellen.

227. Chelsea - Bolton, (0-1) 1 (1.45)

Hiába a tartalékosabb keret, a bizonyításra vágyó játékosok most megmutathatják Mourinhónak, hogy lehet rájuk számítani, ezért magabiztos, gólzáporos továbbjutást várunk a londoni kékektől.

 
 
  • 2TV-nezo2014szeptember24.14:20ÚjVálasz

    Kell neki, persze, h kell!
    Címmel jár, de azon felül játékban tartja azokat a tartalék játékosokat, akik nem férnek oda a PL és a BL meccsekhez, de szükség van rájuk egy hirtelen lesérülő sztár helyére !!
    A nagycsapatok mind ezt csinálják, jó ha mindenki játékban van.

     
  • 1sakkgyuri2014szeptember24.11:35ÚjVálasz

    Kell-e egyáltalán a Chelsea-nak a ligakupa? Nem hasznosabb-e, ha kevesebb meccset játszik a csapat?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!