<>

 
 
 
A Bayern Münchenre fogadunk a Bajnokok Ligájában, a kosár-vb-n Kuba, Kínában Ernests Gulbis lehet a nyerő.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: foci, kosár és tenisz

A Bayern Münchenre fogadunk a Bajnokok Ligájában, a kosár-vb-n Kuba, Kínában Ernests Gulbis lehet a nyerő.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

066. Ernests Gulbis-Fabio Fognini, 1 (1,43) - férfi tenisz, Peking, 15:00

A világranglista-13. és 18. mérkőzése az 1. fordulóban, kemény pályán. Papíron Gulbis a jobb játékos, óriási tehetségnek kiáltották ki évekkel ezelőtt, de nem elég fegyelmezett, hogy igazolja hírét. Az idén nagyot alakított Roland Garroson, ahol az elődöntőben szettet rabolt Novak Djokovicstól, ám azóta semmi, csak múlt héten tudott végre egymást után két mérkőzést nyerni. Fognini sokkal inkább egy salakra specializálódott játékos, a tavasz ehhez képest annyira nem volt nagyon nagy eresztés. Azóta viszont tűrhetően elvan, Cincinnatiban például a legjobb nyolc közé jutott, igaz a US Openen egy kör után csúnyán kiesett. A Davis-kupában Roger Federer és Stanislas Wawrinka agyonverte, az elmúlt két hétben nem is lépett pályára. Gulbis nem nyújtott régóta kiemelkedőt, de Fognini sem, így szerintünk a lett tehetsége és a borításhoz jobban illő játéka eldönti.

106. CSZKA Moszkva-Bayern München, 2, 1-0 (1,76) - BL-csoportkör, 18:00

A CSZKA az utolsó 10 bajnokiját megnyerve védte meg bajnoki címét. Otthon 13-1-1-es mérleggel a legjobb volt. A keret egyben maradt, a védelme adja az orosz válogatott magját, elöl légiósok sora rohamoz, ám hiába az évek óta együtt játszó névsor, nincs előrelépés. Az ősszel eddig két bajnoki veresége van, otthon 5-0-1 áll a neve mellett, a Szpartak lepte meg. A Roma nagyon elkapta a BL-ben, amatőr hibákat vétett hátul, így könnyű dolga volt az olaszoknak. A Bayernt jól ismerjük, kezdi kiheverni a vb okozta fáradalmakat, a kulcsemberek visszatérnek, a védelem elkezd zárni, így az utolsó négyen egyet sem kapott. Az oroszok otthon jobbak lehetnek, de a német bajnok a Románál is erősebb, és szerintünk nullára nyerhet, simán két góllal. Valami 0-2-t, 0-3-at várunk.

101. Dél-Korea-Kuba, 2 (1,40) - női kosárlabda-vb, 18:15

Élet-halál mérkőzés a C-csoport 3. fordulójában, aki győz, továbbjut. Fehéroroszországtól és Ausztráliától mindkét csapat kikapott, előbbitől éppen-éppen, utóbbitól nagyon csúnyán. Dél-Korea két fronton játszik egyszerre, így szerepel az Ázsiai Játékokon és itt a vb-n, és mint kiderült, ennek utóbbi látja kárát. Fiatalokal, rutintalan játékosokkal érkezett, akad köztük 15 éves is. A kubaiak alacsony szerkezetet erőltetik, gyors kosárlabdát játszanak, nincs igazi centerük. Nehéz összemérni két ennyire idegen csapatot, az egyetlen minta az lehet, hogy a karibiak legyőzték Kanadát, míg a kanadai tartalékok 13 ponttal bántak el Koreával. Magabiztosan nyerhetnek a kubaiak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!