<>

 
 
 
Vége egy újabb BL-körnek, így csütörtökön irány az Európa-liga, olasz favoritjaink vannak ezúttal. A svéd hokiligában pedig a HV sikerével számolunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Napoli, Torino és svéd hoki

Vége egy újabb BL-körnek, így csütörtökön irány az Európa-liga, olasz favoritjaink vannak ezúttal. A svéd hokiligában pedig a HV sikerével számolunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

015. HV 71 - Djurgardens, 1 (1.66) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 7. fogadja a 10. helyen tanyázót a 7. fordulóban. A HV tavaly csalódást keltő alapszakasz után csupán a 10. helyen zárt, ám a Leksans testén át mégis bejutott a rájátszásban, ahol azonban a Skelleftea ellen nem volt esélye. Idén jobb alapszakaszra számítanak a csapat háza táján, a rajtot pedig 50%-is mérleggel, vagyis 3 győzelemmel és 3 vereséggel kapták el. Otthon mindhárom meccsét megnyerte, még a Skelleftea is elvérzett nála, saját jégen kifejezetten látványos hokit játszanak eddig. A Djurgardens is 3-3-al áll, ám két sikerét csak hosszabbítás után sikerült elérnie, ezért áll mai ellenfele mögött a tabellán. Vendégként eddig mindhárom csatáját elveszítette az újonc. A keretek erőssége és a HV71 eddig mutatott hazai játéka miatt 1-es!

036. Slovan Bratislava - Napoli, 2 (1.63) - Európa-liga, 19:00

Nem mondjuk, hogy az élete (állása) múlik Rafa Beniteznek azon, hogy legyőzi-e a Napoli csütörtök este a Slovan gárdáját, de amennyiben nem viszi el Pozsonyból a három pontot az olasz együttes, akkor a mester visszaútra szóló jegyet már ne is nagyon vegyen magának, mert a szurkolók biztosan szétszedik. Egyre fogy ugyanis a türelem spanyol szakemberrel szemben, amit az sem enyhít, hogy a hétvégén a csapat megszerezte második nyögvenyelős győzelmét a bajnokságban. A Slovan annyira gyenge csapat (5-0-ra kapott ki a szlovák gárda a Young Boystól az első körben), hogy még egy magyar gárdának is lehetne ellene esélye. Nem egy eurómilliókból összerakott Napolinak. Hiába az olaszok rossz szériája, szerintünk ajándék ez a magas odds a Napolira. Az olasz csapat még tartalékosan, kedvetlenül is sokkal jobb vendéglátójánál.

047. Torino - FC Köbenhavn, 1 (1.63) - Európa-liga, 21:05

A Torino 0-0-s döntetlennel kezdte a csoportot a Club Brugge otthonában, márpedig ez az eredmény nem nevezhető feltétlenül rossz rajtnak, ráadásul nem is játszott rosszul a gárda Belgiumban. Az olasz pontvadászatot egyébként 1-2-2 mérleggel kezdték, erre a találkozóra a Fiorentina elleni 0-0-al hangoltak. Nyáron távozott ugyan Cerci, ám Quagliarella megszerzése a Juvétól nem volt rossz húzás. A Koppenhága tavaly beragadt a bajnoki rajtnál, így csak a 2. helyre ért oda, a BL-selejtezőkben a Leverkusen simán ejtette ki őket, így maradt az El-csoportkör ezúttal. A csoportrajt jól sikerült, a finn HJK ellen nem is igazán kellett megizzadnia a 3 pontért (2-0). Kilenc bajnoki kör után egyébként az 5. helyen állnak 12 ponttal, idegenben azért hajlamos pontokat hullajtani. Az erősebb keret és a jobb védelem a Torino mellett szól, ebben a fordulóban szerintünk már 3 ponttal gazdagodik az olasz csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!