<>

 
 
 
Az Aszterasz a Besiktast, a Partizan a Tottenhamet fogta meg az El-nyitányon. Egymást aligha szórják meg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Védekező specialisták, ha találkoznak

Az Aszterasz a Besiktast, a Partizan a Tottenhamet fogta meg az El-nyitányon. Egymást aligha szórják meg.
Európa-liga, C-csoport, 2. forduló
Aszterasz Tripolisz-Partizan Beograd
csütörtök 21:05 óra

C-csoportba a Tottenham, a Besiktas és a Partizan nyert besorolást a tripoli együttes mellett. A görög alakulat tavaly bejutott a play offba, így biztosította be EL-indulási jogát. A sárga-kékek az idén eddig igencsak szeszélyesen teljesítenek (3-0-2), bár mostanság legalább a szebbik arcukat mutatják: két nyertes bajnoki között továbbléptek a kupában, előtte pedig a Besiktasnál remiztek EL-csoportmeccsen. Staikos Vergetis legénysége az első játékrészben hátrányba került, ám a hajrában a cserecsatár pontot mentett Kosickyéknak. Az Asteras - amely a RoPS-ot és a Mainzot ütötte el a csoportkörből - egy játékosára biztosan nem számíthat: a középpályás Kourbelis hetek óta sérüléssel küzd.

Aszterasz-Partizan, kevesebb mint 2,5 gól (1,67)

A Partizan Beogradot tavaly letaszította a trónról a Crvena Zvezda, így a fekete-fehérek BL-selejtezőt voltak kénytelenek játszani, amit viszont elbuktak. Marko Nikolic legénysége a bajnokságban rendesen bekezdett, hatból hat győzelem, és csak amiatt állnak a második helyen, mert a nagy rivális egy mérkőzéssel többet játszott náluk. Az első körben a szerb fővárosba a némiképp tartalékos Tottenham látogatott, és a Partizan kis híján meglepte a londoniakat. A látottak alapján inkább a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez. Gól nem született, így mind a négy brigád a csoportban egy-egy ponttal várhatja a második játéknapot. A keretben nincs friss sérült, és olybá tűnik, a klub komolyan veszi az EL-t.

Óvatos játékot várunk mindkét alakulattól, nem gondoljuk, hogy veszettül egymásnak rontanának a felek. Az iksz sanszos, ám inkább a kevesebb gólban bízunk: nem hoznak össze három találatot a csapatok!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!