<>

 
 
 
Egy mérkőzés van hátra a Premier League 8. fordulójából, ezen az egyre inkább formába lendülő MU a rapszodikus West Bromhoz látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gólokra fogadunk a MU birminghami vendégjátékán

Egy mérkőzés van hátra a Premier League 8. fordulójából, ezen az egyre inkább formába lendülő MU a rapszodikus West Bromhoz látogat.
Angol bajnokság
West Bromwich - Manchester Utd.
Hétfő, 21:00 óra

A hazaiak finoman szólva visszafogottan kezdték a szezont, hiszen két döntetlent (Sunderland, Southampton) két vereség (Swansea, Everton) követett. Aztán óriási meglepetésre a Tottenham otthonából mindhárom pontot elhozta Alan Irvine együttese, majd az újonc Burnleyt is két vállra fektette. Legutóbb a Liverpool otthonában bár tisztesen helyt álltak a birminghamiek, pont nélkül távoztak az Anfield Roadról. Varela már hosszú ideje sérült, de Brunt, Anichebe és Ideye játéka is kérdéses.

Tipp: West Bromwich - Manchester Utd., mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmixpro

Ami a Vörös Ördögöket illeti, Louis van Gaal-t megváltóként várták az Old Traffordon, a csodatételek azonban egyelőre még váratnak magukra. Tény, hogy a Falcaóval és Di Mariával megerősített támadósor Rooneyval, Matával és Van Persievel együtt brutális, ám a hátvédsor bőven hagy kívánnivalót maga után. Az eddig lejátszott meccseken 3 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérleg, ez jelenleg a 6. pozícióhoz elegendő a tabellán. Evans, McNair és Valencia biztosan nem léphet pályára, de Carrick, Jones, Young, Smalling és Herrera sem 100 százalékos.

A közelmúlt egymás elleni meccsein találunk sima MU győzelmet (3–0), meglepő WBA diadalt (2–1) és egészen elképesztő, gólzáporos pontosztozkodást is (5–5). Nyilván a vendégek a találkozó esélyesei, nem merünk azonban nyugodt szívvel a vörösökre fogadni, sokkal inkább a gólokat favorizáljuk. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy elöl Rooneyék minimum egyszer ne köszönjenek be, de azon is rendkívül meglepődnénk, ha a manchesteri védelem lehozná hiba és kapott gól nélkül a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!