<>

 
 
 
A Bajnokok Ligája G-csoportjában a gelsenkircheni együttes nagy lépést tehet a továbbjutás felé. Szerintünk Di Matteo legénysége nem is hibázik...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

A BL-ben is bízunk a Schalkéban!

A Bajnokok Ligája G-csoportjában a gelsenkircheni együttes nagy lépést tehet a továbbjutás felé. Szerintünk Di Matteo legénysége nem is hibázik...
Bajnokok Ligája
Schalke - Sporting
Kedd, 20:45 óra

A Schalke nem kezdte jól a szezont. Noha a BL-ben még veretlen, és a Stamford Bridge-en szerzett pont bravúrnak számít, azért a Maribort illett volna legyőzni a Veltinsben. A Bundesligában is akadozott a gépezet, csak a középmezőnyben állomásoztak a királykékek. A válogatott leállás előtt Huntelaarék a Hoffenheimhez látogattak, s miután ismét kikaptak, menesztették Jans Keller vezetőedzőt. Helyére Di Matteo érkezett, aki eredményesen mutatkozott be a hétvégén: Boatengék - tartalékos összeállításban - verték a Herthát (2-0). Sérülések ezúttal is nehezítik majd a szakmai stáb munkáját, ám Draxlerék bebizonyították szombaton, hogy a sok hiányzó ellenére is képesek biztató produkciót nyújtani. Eltiltott ezúttal nem lesz, sérült Sam. Farfan, Kolasinac és Santana.

A Sporting tavaly nagyot alakított azzal, hogy a Portót megelőzve befutott a második helyre. A BL-ben nem is kellett selejtezőt játszania, egyből a csoportkörbe kerültek a lisszaboniak. A rajt aztán itt nem sikerült, ugyanis Naniék kikaptak 1-0-ra odahaza a Chelsea-től. A maribori túra remivel zárult, így most már muszáj lenne nyerniük a zöld-fehéreknek, ha komolyan gondolják a továbbjutást... Marco Silva együttese egyelőre veretlen a luzitán bajnokságban, 3-4-0-ás a mérlege, ám meg kell jegyezni, hogy a két óriással már megütköztek Slimaniék. A hétvégén a kupában volt érdekelt a gárda, és nem kis meglepetésre 3-1-re nyertek a Sárkány Stadionban a Porto vendégeként. A keretben egy bekk sérült.

Főtipp

132. Schalke - Sporting, 1 (1.90) - Tippmix

Melléktipp

135. Schalke - Sporting, 2.5 gól felett (1.79) - Tippmix

A tét hatalmas, hiszen ha nyer a német együttes, úgy jó eséllyel bebiztosítja második helyét a kvartettben. Ha viszont a lisszaboniak húzzák be a három pontot, úgy életben tartják továbbjutási esélyüket. Az iksz egyik félnek sem kedvező kimenetel...

Éppen ezért is nyílt mérkőzést várunk, amelynek a végén könnyen jöhet a +2,5-ös opció. Ugyanakkor a Schlkénél van a lélektani előny, Di Matteo felrázta a gárdát, és a lendület még biztosan kitart egy jó darabig. Nálunk Huntelaarék a favoritok, így tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!