<>

 
 
 
A spanyol bajnokság második fordulójának záró meccsén a Real Madrid a masszív Granada otthonába látogat, s aligha lehet más a célja, mint a három pont begyűjtése. Lehet, hogy kemény dió lesz…
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megszenvedhet a Real Madrid Granadában

A spanyol bajnokság második fordulójának záró meccsén a Real Madrid a masszív Granada otthonába látogat, s aligha lehet más a célja, mint a három pont begyűjtése. Lehet, hogy kemény dió lesz…
Spanyol bajnokság
Granada–Real Madrid
Hétfő, 21:00 óra

A vendéglátók nem kezdték rosszul a bajnokságot, olyannyira, hogy az Osasuna otthonában arattak némileg meglepő, ám teljesen megérdemelt győzelmet (1-2). Az előző szezont a 15. helyen zárta a gárda, s bár végig a mezőny második felében tanyázott, végül biztosan hosszabbította meg élvonalbeli tagságát. Hazai pályán rapszodikus teljesítményt nyújtott, 19 mérkőzésen 6 győzelmet, 6 döntetlent és 7 vereséget számlált, a sikerek közül viszont mindenképpen érdemes megemlíteni a legnagyobbat, februárban Cristiano Ronaldo öngóljának köszönhetően éppen a Real Madrid skalpját gyűjtötte be az együttes. Hét vereségéből hatszor viszont csupán egy góllal kapott ki, így ha veszített is a csapat, akkor minimális különbséggel (egyedül a Betis elleni 1–5 lóg ki a sorból, de a Barcelona, az Atlético Madrid, vagy éppen az Atletic Bilbao is megszenvedett itt a győzelemért).

Fő tipp

Granada–Real Madrid, 2 vagy 3 gól (2.13) - Betclic

Bátrabbaknak

Granada–Real Madrid, egy góllal nyer a Real (3.60)

Vendégoldalon is 2-1-es sikerrel indult az új szezon, a Bernabeu közönsége azonban vélhetően többet várt a királyiaktól a nyitányon, szerencse is kellett a Betis legyőzéséhez. Egyelőre akadozik a gépezet, ettől függetlenül kötelező a három pont begyűjtése, ha nem akar már rögtön a legelején leszakadni Ancelotti együttese a riválisoktól. A csapatban az imént említett tavalyi vereség miatt a reváns is dolgozhat, így vélhetően mindent megtesz majd a sikerért. Xabi Alonso és Raphael Varane játékára nem számíthat az olasz mester, akivel viszont egyelőre hibátlan a gárda, hét meccsből hét győzelem a mérleg. Cristiano Ronaldo is szezon eleji formát mutat, több fórumon kritizálták, így vélhetően őt is hajtja a bizonyítási vágy, ami mindenképpen a Madrid előnyére válhat.

Ha nem is gólzáporos, de fővárosi sikert várunk, ahol az lehet a döntő, hogy mikor szerzi az első gólt a Real. Továbbá van egy olyan megérzésünk, hogy a ma este folyamán Cristiano Ronaldo is megkezdi a gólgyártást, a fogadóirodák is jó esélyt látnak erre, meglepően alacsony, 1.30 körüli szorzót adnak ugyanis egy esetleges CR7-találatra. Bátrabbak esetleg az egygólos madridi diadallal is megpróbálkozhatnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!