<>

 
 
 
A keddi kínálatból szép kis oddsokat lehet összehozni: az NHL-ben a Boston sikerét várjuk, emellett két BL-meccsen is félidei eredményre tippelünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bajnokok Ligája és NHL

A keddi kínálatból szép kis oddsokat lehet összehozni: az NHL-ben a Boston sikerét várjuk, emellett két BL-meccsen is félidei eredményre tippelünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

081. Boston - San José, 1 (2.20) - NHL alapszakasz, 01:00

A Boston meglehetősen gyenge szezonkezdetet produkál, hiszen előbb a Washington, majd a Colorado is nyerni tudott náluk. A Detroit legyőzése mindig komoly fegyvertény, ám a szurkolók a Montreal ellen ismét csalódottak lehettek. Legutóbb a Buffalo ellen viszont behúzta a kötelező 2 pontot a csapat. A védekezés eddig nem úgy alakul, ahogyan az elvárható lenne, pedig a csapat magját nem bontották meg nyáron...

A San José 3-1-1-1 sorral rajtol, ezzel a Nyugati Konferencia 3. helyén tanyázik. Az eddig látottak alapján idén is komolyan kell számolni a csapattal, támadásban jól teljesítenek, azonban a védelem eddig sebezhető. Legutóbbi sima 0-4-es zakóba szaladtak bele a Rangers vendégeként. Az eddigi meccsek alapján kár lenne hosszútávú következtetéseket levonni: a Bruins kerete erős, többre hivatott, mint amit eddig mutatott és a San José ellen ezt bizonyíthatja is!

110. CSZKA Moszkva - Manchester City, 1.félidő 2 (2.05) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kötelező a három pont begyűjtése a Manchester City-nek, az angol együttes ugyanis mindössze egyetlen pontot szerzett az eddigi két fordulóban. A müncheni vereség még belefért, a Roma elleni hazai 1-1 után viszont kényszerhelyzetben van a City. Amelyik csapat ugyanis a három nagy közül pontot hullajt Moszkvában, az szinte búcsút is inthet a továbbjutásnak. Márpedig a Bayern győzött, a Roma pedig majd csak később érkezik. A manchesteri kékeknek tehát mindenképp be kell venniük az orosz fővárost, ami nem lesz egyszerű. Viszont van egy bombaformában focizó kiválósága a csapatnak, nem más, mint Sergio Agüero, aki már a hétvégén is villant párszor a Tottenham ellen. A City-től most is hasonló hozzáállást várunk, azaz már az elején megpróbálja a csapat eldönteni a találkozót és szerintünk nagyon jó esély van arra, hogy már a szünetre is előnnyel vonulnak majd az angolok.

127. BATE Boriszov - Sahtar Doneck, 1.félidő X (2.05) - Bajnokok Ligája, 20:45

A BATE 6-0-s verést kapott az első körben a Porto vendégeként, ám felállva a padlóra a 2. körben már 2-1-es győzelemnek örülhettek a Bilbao ellen. A többek közt a Loki testén át a csoportkörbe jutó fehérorosz csapat így továbbra is harcban áll a továbbjutó helyekért. A Sahtar két döntetlennel nyitott: 0-0 a Bilbao ellen, majd 2-2 a Porto ellen. Mindkét együttes sima bajnoki sikerrel hangolt erre a derbire, így a jó hangulat mindkét oldalon adott. Az ukrán csapat a Bilbao ellen remek védekezést mutatott, mely a nem túl acélos BATE támadósor ellen a félidőben döntetlent érhet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!