<>

 
 
 
Az eheti BL rangadókra sem maradunk sztártippek nélkül, a mostani összecsapások kimenetelének jóslására Nyilas Elek vállalkozott.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyilas: győz a Barca és a Real!

Az eheti BL rangadókra sem maradunk sztártippek nélkül, a mostani összecsapások kimenetelének jóslására Nyilas Elek vállalkozott.
Roma – Bayern, X

Két jó formában lévő csapat találkozik, az eddigi teljesítmények alapján bármi megtörténhet kettejük randevúján. Egy közönségszórakoztató meccsen jómagam döntetlent várok.

Barcelona – Ajax, 1

Nevében ez is nagy rangadó, de azért a katalánok más szintet képviselnek a fiatal és most újjáépülő holland csapattal szemben. Magabiztosan nyernek Messiék.

Porto – Athletic Bilbao, 1

A Bilbao egyelőre rendkívül rossz szezont fut, s bár mostanában a Porto szekere is döcög, hazai környezetben egy harcos és brusztolós mérkőzésen bedarálják a baszkokat.

Schalke – Sporting, 1

Két hasonló képességű csapat, ahol a Schalkéra a küzdelem, a Sportingra inkább a technikás futball a jellemző. Valamiért az az érzéseim, hogy most előbbi lesz a nyerő, a királykékek otthon tartják a pontokat.

Galatasaray – Borussia Dortmund, X

Érdekes meccs lesz, egy török-német párharc mindig pikáns csatát ígér. A vendégeknél rengeteg a sérült, a bajnokságban szenved a Dortmund, a BL-ben viszont remekel. A Galata viszont rangadót nyert a hétvégén, ráadásul fanatikus közönsége is mögötte áll. Nem bírnak majd egymással a felek!

Liverpool – Real Madrid, 2

A Liverpool elég nyögvenyelősen szerepel, nem érzem rajtuk azt az átütő erőt, amit az előző évben megszokhattunk tőlük. A Real viszont kezd magára találni és nem kegyelmez ellenfeleinek mostanában. A Liverpoolnak sem fog, Ronaldóék nyernek az Anfielden.

Olympiakos – Juventus, 2

Habár a görög szurkolókra sem lehet panasz, akik óriási pluszt adhatnak a hazaiaknak, a Juventus van annyira jó, hogy függetlenítse magát a körülményektől és hozza már-már szokásosnak mondható egygólos sikerét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!