<>

 
 
 
Ezúttal két Bajnokok Ligája mérkőzéssel szakítanánk nagyot: a Juve nem esélytelen Görögországban, míg a Monaco-Benfica derbin kiegyensúlyozott első félidőt várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? BL-meccsekkel kaszálnánk!

Ezúttal két Bajnokok Ligája mérkőzéssel szakítanánk nagyot: a Juve nem esélytelen Görögországban, míg a Monaco-Benfica derbin kiegyensúlyozott első félidőt várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

173. Olympiakosz - Juventus, 2 (2.05) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Juve számára komoly célkitűzés, hogy végre nemzetközi porondon is eredményeket szállítson. Allegri tehát szorongatott helyzetben van, pláne az Atletico elleni idegenbeli vereség után... A torinói csapat a Malmö ellen sem törte össze magát, félgőzzel is simán hozták a három pontot. A görögök az első meccsen meglepték a Madridot, majd a svédeknél elvéreztek, így tehát a csoportban mindenki 3-3 ponttal áll, teljesen nyílt tehát a küzdelem. A Juve stabil védekezést mutat idén, mely az Olympiakosz ellen komoly előny lehet. Amennyiben a Tevez-Llorente-Pogba hármas elöl hatékony lesz, akkor szoros meccsen nyerhetnek az olaszok.

186. Monaco - Benfica, 1.félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Monaco csapatáról sokat írtunk az elmúlt időszakban: fontos támadók távoztak az együttesből, így nem igazán maradt hatékony csatár, így sokszor csak stabil védekezésének és szerencséjének köszönheti sikereit. Mint ahogyan pl. a Leverkusen elleni 1-0-t, vagy a Zenit elleni idegenbeli 0-0-t. A Benfica az elmúlt két meccsen szintén támadásbeli gondokkal küzdött: mindössze 1 gólt lőtt, ellenben kapott ötöt, így 0 ponttal sereghajtó. A Monaco előnyös helyzetben van, márpedig így ismét építhet stabil védekezésére. Ebből fakadóan nem várunk rohanást (legalábbis hazai oldalon biztosan nem) az első játékrészben, bőven benne van a pakliban a félidei remi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!