<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Lebecsülik a Zenitet, mi nem

Durván elszállt a Zenit Szentpétervár oddsa. Pedig az orosz együttes egyáltalán nem esélytelen a Bayer Leverkusen vendégeként. Sőt! A botladozó németek pontokat hullajthatnak hazai pályán.
Bajnokok Ligája
Bayer Leverkusen – Zenit Szentpétervár
Szerda, 20:45 óra

Kissé megakadt a Leverkusen az utóbbi időben, rengeteg gólt kap a gárda. Legutóbbi két mérkőzésén öt egységet pakoltak be a Bayer kapujába, még szerencse, hogy a Leverkusen ugyanennyit lőtt és mindkét meccset döntetlenre hozta. A hétvégén ugyanakkor a gyenge Stuttgart ellen szalasztott el a gárda egy győzelmet, hiszen a félidőben már 3-0-ra is vezettek a gyógyszergyáriak, végül 3-3 lett. Bellarabi az elmúlt hetekben nagyszerű formában játszik, a bénázó német válogatottban is ő volt az egyik legjobb. Viszont a csapat egyik húzóembere, Rolfes még mindig nem épült föl és Kiesling is adós mostanában a gólokkal. A csapat erőssége a támadásban van, de a védelem elképesztően pocsék.

Igaz, a hátsó alakzat a Zenitnél sem remekel annyira. Az orosz csapat kényelmesen vezeti a bajnokságot még úgy is, hogy legutóbbi két mérkőzését nem tudta megnyerni. A Szpartak Moszkvával és a Krasznodarral is csak ikszelt az együttes. Igaz, annyira egyik eredmény sem szörnyű. A Zenit idén egyelőre remek szezont fut André Villas-Boas irányítása alatt, egyetlen tétmérkőzést veszített el a csapat, a legelsőt az AEL Limasszol ellenében. A portugál szakember ügyesen megtalálta az összhangot a játékosok között, bombaerős középpályával fojtják meg az ellenfeleket. Ráadásul most Axel Witsel is visszatér sérüléséből, Criscito pedig eltiltásából. Legelöl pedig Hulk, Shatov, Danny és Rondon rohamozhat.

Tipp

Leverkusen – Zenit, X2 (1.90)

A bukik félelmetesen alulbecsülik a Zenitet, amely nemcsak az orosz bajnokságot, de a BL-csoportot is vezeti egyelőre. A vendéggyőzelemre adott 4.4-es odds nevetséges, nincs ekkora különbség a két gárda között. Szerintünk annyira nem, hogy a Leverkusen nem is fog nyerni szerda este, azaz mi bátran ajánljuk az X,2-t.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!