<>

 
 
 
Nagy csata az Euroligában: már megint megújult a Panathinaioksz és persze megint erősödött a Bayern München.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Otthon már behúzhatja a Bayern München

Nagy csata az Euroligában: már megint megújult a Panathinaioksz és persze megint erősödött a Bayern München.
Férfi kosárlabda Euroliga, C-csoport, 2. forduló
Bayern München-Panathinaikosz 21:00 óra

A német kosárlabda évről évre erősebb lesz, stabil anyagi háttér jobbnál jobb edzők és jó marketing teszi egyre vonzóbbá ezt a sportágat a germánoknál.

A derék hellásziak pedig a kiismerhetetlenség útjára léptek. Amióta azt a Milano elleni meccset elbundázta hazai pályán a Panathinaikos és elküldték Obradovicot sőt a csapat 90% át - csak Diamatidis és Tsatsaris maradt hírmondónak - csak keresik önmagukat. Nem jó dolog mostanában Pana szurkolónak lenni.

Gyors atletikus csapat ez a Bayern, nem szívbajos, bátran lőnek a pálya minden szegletéről. A Pana is sokkal bátrabban támad és nem szán olyan sok energiát a védekezésre mint az előző szezonban.

Aki pedig ugráló mamutot akar látni annak ebbe meccsbe bele kell néznie ! John Bryant ez a vidám mamut, elképesztő fizikum, finom kezek széles vállak és egy mamut fürgesége találkozik, csak ez a manus még ugrál is.

Érdekes lesz a párharc Esteban Batistaval hogy mi sül ki az óriások találkozásából az sorsdöntő kérdés lesz . Bryant az az óriás aki képes kicammogni a triplavonalra és ha szabadon van akkor be is tudja dobni. Szóval ezt az embert kísérni kell ám rendesen!

A Panathinaikos eddig eredményes és könyörtelen védekezéséről volt híres , Lasme távozásával viszont jócskán meggyengültek a játék ezen aspektusában . Eddig nagyon hatékonyan terelték le az alapvonalig a labdás embereket kiszorított kényelmetlen dobóhelyzetbe hozva őket és így rossz dobásokba hajszolva de az Ivanovic éra alatti pár meccsükön ezen játékelem tudatos alkalmazását még nem láthattuk.

217. Bayern München-Panathinaikosz, 1 (1,65) - Tippmix

Dusko Ivanovic személyében olyan edzőt vittek a PANA -hoz aki elkötelezett a fiatalság iránt . Lehet vele hosszú távon tervezni , csapatot fog építeni - már ha hagyják. A reális célja ennek a szép múltú csapatnak most a Top 16 ba jutás . Ha ez megvan és továbbsurrannak a csoportból már elégedettek lehetnek.

Mit várhatunk ettől a meccstől?

Sok sok Bayern München szurkolót pokoli hangulatot és egy két sztárt a focis szakosztálytól . Schweinsteiger szinte minden meccsen kint van egy két csapattárs kíséretében - ugyanígy Galliani vagy egy két Milanos az Armani Milano meccsein a Barcánál és a Real Madridnál ugyanez a szitu - átjárás mutatkozik a két sportág között.

A pillanatnyi forma a Bayern mellett szól annak ellenére hogy bajnokin kikaptak a Göttingentől! A Pana menni fog ameddig csak bír de azt a gyilkos tempót nem szokták meg amit a fritzek diktálnak A tipp erre a meccsre egy szoros Bayern München győzelem 1.7 ért mert ez a realitás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!