<>

 
 
 
Az utolsó fordulóra készülnek az ír élvonalban, ahol a kiesés elől menekülő és a tuti bennmaradó csatáján gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólok az utolsó ír fordulóban

Az utolsó fordulóra készülnek az ír élvonalban, ahol a kiesés elől menekülő és a tuti bennmaradó csatáján gólokat várunk.
Ír bajnokság
UC Dublin - Drogheda
Péntek, 20:45 óra

A hazaiak számára még van tétje ennek a meccsnek, hiszen ugyan a biztos bennmaradó 10. helyre minimális az esélyük, viszont ha az Athlone nyer ebben a fordulóban, a Dublin pedig nem, akkor az osztályozós helyüket is elveszítik és biztos kiesővé válnak... Tehát mennie kell előre az együttesnek, márpedig abból idén nem sok jó sült ki: messze a legtöbb gólt kapták a mezőnyben, ráadásul a legkevesebbet lőtték. Hazai környezetben is mindössze 11 gólt lőttek és 30-t kaptak.

Tipp: UC Dublin - Drogheda, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmixpro

A Drogheda ezzel szemben már biztos bennmaradó: 36 pontjával előnye 14 egység mai ellenfelével szemben. Előre maximum 2 helyet léphet, de ez sokat nem ad hozzá idei teljesítményükhöz. Vendégségben közepes teljesítmény jellemzi őket. A Drogheda is rengeteg gólt kap, 32 forduló alatt 62-szer vették be a kapujukat, mely a 2. legrosszabb a ligában... A biztos bennmaradás meg is látszik formáján: legutóbbi 4 bajnokijukon összesen 1 pontot szereztek.

Mindkét együttes a gólzáporos meccseiről híres, mindketten hozzák a 3 gólos átlagot meccsenként. A dublini együttesnek van már csak tét, így számukra kötelező a maximumot nyújtani, márpedig ez hátul eddig mindig komoly problémákat okozott. Két borzalmasan védekező együttes csatáján ugyan kézenfekvő lenne a hazaiak sikerére tippelni a motiváció miatt, ám mi nagyobb fantáziát látunk a gólokban!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!