<>

 
 
 
A Chievo borzalmas rajtot vett a Serie A friss szezonjában, ám a Genoa ellen itt a lehetőség a javításra az új edző segítségével!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Talpra áll végre a Chievo?

A Chievo borzalmas rajtot vett a Serie A friss szezonjában, ám a Genoa ellen itt a lehetőség a javításra az új edző segítségével!
Olasz bajnokság
Chievo - Genoa
Vasárnap, 15:00 óra

A Roma elleni vereség után bekövetkezett, amit oly sokan vártak Veronában: Corini mesternek megköszönték a munkát, helyére Rolando Maran ült le. Az ambiciózus szakember nagy örömmel mondott igent a megkeresésre, és első nyilatkozatában nyomban aláhúzta: a keretben több van annál, mint amit eddig produkált a társulat. Ami azért valljuk be férfiasan, nem nagy szó. A sárga-kékek 7 mérkőzésen 4 egységet gyűjtve a 18., kieső helyen tanyáznak, otthon még nyeretlenek, a Juvétől és a Parmatól kikaptak, az Empolival remiztek. Egyetlen sikerüket nagy meglepetésre Nápolyban aratták, de még a 2. játéknapon. Maxi Lopezék a legutóbbi két fordulóban túráztak, kikaptak előbb a Milantól majd a Rómától - ez vezetett végül Corini lemondásához. Izcoék gyenge játékkal rukkoltak elő, helyzetet is alig-alig tudtak kialakítani az ellenfelek kapuja előtt. Érett a váltás, finoman fogalmazva is... A keretben Botta és Izco sérült, a két középpályás közül utóbbi hiánya érzékeny veszteség.

A Genoa a középmezőnyben állomásozik, Gasberini együttese eddig viszonylag kiszámíthatóan teljesít. A piros-kékeknek 9 pontjuk van (2-3-2), érdekes, hogy idegenben eredményesebbek Matriék: a túrákon még veretlenek, 1-2-0-ás a soruk. Firenzében és Veronában remiztek, Parmában győztek. Pinilláék formája nem rossz, a győztes parmai kirándulás után viszont illett volna nyerni odahaza az Empoli ellenében (1-1). A keretben vannak fontos hiányzók, Sturaro és Rincon biztosan nem lehet ott a mai meccsen, és Kucka sem teljesen egészséges. Három meghatározó középpályás kiesése azért komoly problémát jelenthet...

Tipp: Chievo - Genoa, döntetlen nélkül 1 (1.67)

A Marc Antonio Bentegodiban az idén már egyszer kikapott a Genoa... Az előző kiírásban 2-1-re nyertek a sárgák. Most is azt gondoljuk, hogy a házigazda nem marad pont nélkül. Szerintünk 1x-ben elmegy e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!