<>

 
 
 
A Napoli hét közben botlott az El-ben Svájcban, a bajnokságban a Verona ellen javíthat Benitez és csapata.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólzárport várunk Nápolyban

A Napoli hét közben botlott az El-ben Svájcban, a bajnokságban a Verona ellen javíthat Benitez és csapata.
Olasz bajnokság
Napoli - Verona
Vasárnap, 18:00 óra

Az olasz élvonalban már a 8. fordulót rendezik, és két középcsapat találkozik egymással a San Paolóban. A hazaiakra nézve degradáló a jelző, ugyanis Rafa Benitez legénységétől azért lényegesen jobb teljesítményt vár el a közvélemény. Callejonék 11 egységig jutottak, otthon 1-1-1-es szerény mérleget produkálva. Kikaptak a Chievótól, remiztek a Palermóval, csak a Torinót győzték le. A múlt héten 2-2-őt játszottak az Internél, hétközben kikaptak EL-meccsen a Young Boysnál. A spanyol mester alatt rendesen mocorog a kispad, muszáj most már tapadniuk az élmezőnyre. A védelemből Britos, a középpályáról Gargano hiányzik majd sérülés miatt, viszont Zuniga visszatérhet.

A Hellas a 8., ugyanúgy 11 pontja van a sárga-kékeknek, idegenben 1-1-1-es mérleget összehozva. Andrea Mandorlini alakulata nyert Torinóban, ikszelt Bergamóban, kikapott Rómában. A túrákon eddig visszafogott volt a gárda támadójátéka, mindössze egy találatot jegyeznek távol Veronától. A forma mostanság szeszélyes Toniéknál, a Cagliarit a hajrában legyűrték, aztán a Milantól simán kikaptak. A vereség extra áldozattal is járt, a védelem oszlopa, Parquez ugyanis pirosat kapott, így eltiltását tölti majd. A középpályán is lesznek hiányzók, Christodoulopoulos és Obbiadi, két alapember sérült.

Tipp: Napoli - Verona, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmixpro

A Hellasnak nagyon nem megy a San Paolóban, tíz éve még pontot sem szereztek itt a sárga-kékek. A meccs hazai-gyanús, ám a találatokban nagyobb értéket látunk. Szerintünk könnyen jöhet a +2.5-ös opció - mi ezt favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!