<>

 
 
 
Az angol harmadosztály szombati meccsén bajban a Crawley, hiszen a fél csapat el sem utazott az Oldham elleni meccsre, így sima hazait várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A fél csapat kidőlt, ez így hazai!

Az angol harmadosztály szombati meccsén bajban a Crawley, hiszen a fél csapat el sem utazott az Oldham elleni meccsre, így sima hazait várunk!
Angol harmadosztály
Oldham - Crawley Town
Szombat, 14:00 óra

A hazai alakulat a rájátszásra gyúr az angol harmadik vonalban. Az Athletic jelenleg 25 egységével a 9., de a play offtól csak egy pont választja el. Otthon, a SportsDirect.com Park-ban kimondottan erős (5-2-1), egyedül a Leyton győzött nála, de még augusztusban. A forma sem rossz: ugyan a legutóbbi bajnokin kikaptak szorosan a listavezető otthonában, előtte hosszú veretlen szériát futottak, és az FA Kupában is továbbléptek. Egy sérültről számoltak be a szaklapok, egy kameruni bekk még nem épült fel teljesen. Eltiltás nem nehezíti a szakvezetés munkáját.

A Crawley Town-nál nem ilyen rózsás a helyzet: internetes források szerint az egyébként is szűkös keretből a fél kezdőcsapat hiányzik majd ma délután. Íme a hiányzók listája: Simson (M 5/0), M.Elliott (M 6/3), Harrold (F 11/1), Oyebanjo (D 13/0), Dickson (M 8/0), G.TOmlin (F 9/0), McLeod (F 16/6 topscorer). A társulat egyébként a középmezőnyben állomásozik, 16 fellépésen 19 pontot gyűjtött, vendégségben viszont nagyon "illedelmes": 1-3-4 (7-13) a túramérlege, három forduló óta ugyan veretlen, de a sereghajtóval és egy másik kiesőjelölttel is csak remizni tudtak a fehér-feketék. A kupákban gyengélkedtek, kiestek a Football League Trophy-ból és az FA sorozatból is.

Tipp: Oldham - Crawley Town, 1 (1.45) - Tippmixpro

Az elmúlt két kiírásban az Oldham elverte a Crawley Town-t... Ma sem várunk meglepetést, az odds esik, de még kellően értékes ahhoz, hogy fogadjunk rá. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!