<>

 
 
 
A pénteki kínálatban is találni vaskos oddsokat: a Cardiff az angol kettőben, míg az Edmonton az NHL-ben győzhet hazai közönség előtt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Cardiff és NHL

A pénteki kínálatban is találni vaskos oddsokat: a Cardiff az angol kettőben, míg az Edmonton az NHL-ben győzhet hazai közönség előtt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

074. Edmonton - New Jersey, 1 (2.39) - NHL alapszakasz, 03:30

Két rossz formában lévő együttes találkozik egymással szombat hajnalban. Az Edmonton a Vancouver ellen 4-5 arányban elveszített meccsről érkezik, amelyet akár meg is nyerhetett volna. Így viszont már 4 meccse nyeretlen és sereghajtó keleten, elsősorban gyenge védelmének köszönheti ezt, támadójátékában ugyanis van potenciál. A New Jersey két meccses hullámvölgyben van: előbb a verhető Colorado nyert náluk, majd a Winnipeg otthonában véreztek el. Így 18 pontjukkal a 11. helyen állnak keleten, vendégként 5 győzelmük és 6 vereségük van. Vendég oldalon ráadásul 2 védő is sérült, így véleményünk szerint most megszakadhat az Edmonton vesszőfutása!

109. Cardiff - Reading, 1 (2.15) - angol másodosztály, 20:45

A Cardiff elsősorban borzalmas idegenbeli mutatójának köszönheti, hogy leszakadt a másodosztály élbolyától. Otthon viszont erős: 6 sikere mellé 2 vereség csúszott be. Változatos formát mutat, legutóbbi 5 bajnokijából 2-1-2 sort hozott ki, csúnyán megégett Boltonban.

A Reading is egy hullámzó csapat, gyakorlatilag semmit sem mutat tavalyi játékából amikor a feljutásért küzdött, idén nagy csoda kellene, hogy odaérjen az osztályozós helyekre. Vendégként gyászos 1-2-5 mérlege van, 8 vendég meccsén mindössze 5 gólt lőtt és 16-t kapott, ráadásul legutóbbi három vendég fellépésén mindannyiszor három gólt szórtak neki. A vendégek számára az egyetlen jó hír, hogy a tavalyi szezon vége óta hiányzó McCleary visszatérhet, viszont Ferdinand (1/0), Gurthrie (4/0) és Karacan (0/0) mellett most már Akpan (12/0) is a sérültek listáján van, így meglehetősen hiányos a középpálya. A Cardiff többet tud, mint amennyit eddig mutatott, otthon erős, míg a Reading idegenben csak gyengélkedik, ekkora oddson mindenképp fogadhatónak tűnik az 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!