<>

 
 
 
A feljutásra pályázó LASK otthon még veretlen, a Kapfenberg pedig hullámvölgybe került, azonban a hazai siker mellett a gólok is megfontolást érdemelnek!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Félelmetes otthon az osztrák éllovas

A feljutásra pályázó LASK otthon még veretlen, a Kapfenberg pedig hullámvölgybe került, azonban a hazai siker mellett a gólok is megfontolást érdemelnek!
Osztrák másodosztály
LASK Linz - Kapfenberg
Péntek, 18:30 óra

A LASK a harmadik vonalból érkezett, azonban újoncként is nem kisebb feladatot tűzött ki célul, mint a harcot az élvonalba való feljutásért. Keretét ennek megfelelően szépen megerősítette nyáron a vezetőség, így nem is meglepő, hogy 18 forduló után 37 ponttal az élen állnak. Védelmük különösen jól teljesít: mindössze 12 gólt kapott, otthon pedig mindössze 9 meccsen ötöt. Hazai környezetben egyébként még veretlen, mindössze a Hartberg elleni 0-0 csúfítja el a mérleget. Két kezdő csatára, a brazil Fabiano (18/6) és a szerb Vujanovic (18/8) egyaránt remek eddig ősszel.

A Kapfenberg zsinórban a 3. idényét tölti a másodosztályban, tavaly tipikus középcsapatként 5. lett. Idén eddig nem áll túl fényesen: 20 ponttal a 8. helyen szerénykedik, ehhez nagyban hozzájárul borzalmas formája, legutóbbi 5 bajnokiján ugyanis mindössze 4 pontot szerzett. Vendégként összehozott 3-1-5 mérlege az 5. legjobb a ligában, ugyanakkor utazásai alkalmával sok gólt kap (18), ellenben lő is szép számmal (17). A csatársorban a brazil Ronivaldo Bernardo már 10 gólos.

Főtipp

LASK Linz - Kapfenberg, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

Melléktipp

088. LASK Linz - Kapfenberg, 1 (1.60) - Tippmix

Ebben a szezonban már kétszer találkoztak a felek: fordított felállásban bajnoki meccsen 1-1-es eredmény született, míg a kupában 5-3 (!!!) arányban győzött a Kapfenberg. A vendég csapat ugyan gödörben van, de a számok alapján joggal várunk tőlük is gólt péntek este, idén mindössze 1 vendég bajnoki fellépésén maradt gólképtelen. A LASK együttesének erejét pedig 18 forduló után nem kell különösebben ecsetelni két életveszélyes csatárral, így a hazai siker mellett az over tipp is játszható!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!