<>

 
 
 
Az Udinese hazai pályán, a Werder Bremen idegenben kapott hatalmas oddsot a német és az olasz bajnokságban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Az Udinese és a Werder Bremen

Az Udinese hazai pályán, a Werder Bremen idegenben kapott hatalmas oddsot a német és az olasz bajnokságban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

223. Udinese-Chievo, 1 (1,90) - olasz bajnokság, 15:00

Az Udinese a csapnivaló múlt szezon után most váratlanul jól szerepel. Erősödött egy kicsit, de annyit nem, hogy a Juventus és a Roma első számú üldözője legyen. A védelem az oka mindennek, csak a címvédőtől kapott kettőt, amúgy az Empolit leszámítva két bravúros sikere van a Napoli ellen és a Lazio otthonában. Mostanában csak egy győzelme van, kezd visszaállni a rend, de otthon 4-1-1-es mérleggel életveszélyes. A Chievo amennyire biztatóan kezdte a szezont, annyira csapnivalóan folytatta. A Juventus egy öngóllal gyűrte le, míg a nehezen belendülő Napolit megverte, de onnantól négy vereség jött öt meccsen, mielőtt legutóbb nagy nehezen megfogta a Cesenát a kiesési rangadón. Idegenben reménytelennek tűnik, egymás után négy vereség és 2-8-as gólarány a realitást tükrözi. Az Udinese tény, hogy nincs formában, de ezt a küzdő Chievót képes lehet ilyen oddsért megfogni.

233. Hamburg-Werder Bremen, 2 (3,45) - német bajnokság, 15:30

A 16. és a 17. mérkőzése a 12. fordulóban. Mindkét csapat szebb napokat látott, a Hamburg örülhet, hogy egyáltalán nem a másodosztályban kezdte a szezont, de a kis híján kiesés nem igazán pörgette fel az őszre. Mindössze négy, azaz négy gólt rúgott a szezonban, ami kilenccel kevesebb, mint a sorban következő, igaz a 14 kapott gólnál csak az első három tud jobbat. Látszik tehát, hol van a gond, az új edző, Joe Zinnbauer pedig még inkább defenzív játékot erőltet. Otthon 1-2-2-es mérleg és 3-6-os gólarány még egész tűrhető. A másik oldalon is kalandos az ősz, de ezt már megszokhatták a szurkolók Thomas Schaaf távozása óta. Pont az ellenkezője az együttes, 14-24-es gólaránnyal éppen támadásban remekel és hátul küzd, ebből idegenben 10-18-at tud, tehát látszik, hogy otthon vannak a gondok. Végre feltámadt, zsinórban két győzelmet aratott, sőt, ha a kupát is belevesszük, az új edzővel háromból három a mérleg. A Zöldek az utolsó hat egymás elleniből megnyertek ötöt, és túl magas szorzót látunk, hogy ezúttal besüljenek. 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!