<>

 
 
 
A moszkvai ki-ki meccsen a félidőben szakítanánk nagyot, az NHL-ben pedig az Anaheim sikere fogadható kihagyhatatlanul magas szorzón.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Moszkvai derbi és a Kacsák

A moszkvai ki-ki meccsen a félidőben szakítanánk nagyot, az NHL-ben pedig az Anaheim sikere fogadható kihagyhatatlanul magas szorzón.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

092. Anaheim - Calgary, 1 (1.90) - NHL alapszakasz, 04:00

A nyugati éllovas fogadja az 5. helyen állót szerda hajnalban. Az Anaheim legutóbb a Vancouver idegenbeli legyőzésével kimászott a gödörből, legutóbb pedig az Arizona együttesét már rendes játékidőben darálta be - igaz nem simán (2-1). Remek támadójáték és időnként szellős védekezés jellemzi a csapatot, amely otthon egyelőre csak 5-1-3-2 sorral áll. A Calgary jó formát mutat, legutóbbi 5 meccséből négyet megnyert, 71 lőtt góljával övé a konferencia legjobb támadósora, azonban 61 kapott gólja nagyon sok. Vendégként meglepően jól állnak 4-3-0-4 sorukkal, habár a Carolina otthonában nemrég nagyon simán véreztek el. Pár napja összefutott már a két fél, akkor fordított felállásban túlóra után a Calgary nyert. Amennyiben a Kacsák képesek lesznek szorosabbra vonni a védekezésüket, akkor szerda hajnalban visszavághatnak, ekkora oddson érdemes behúzni a hazait!

102. CSZKA Moszkva - Roma, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 18:00

Gyakorlatilag ki-ki mérkőzés lesz a Roma és a Moszkva találkozója a Bajnokok Ligája E csoportjában. Mindkét együttes négy ponttal áll és amelyik nyer kedd este, akkor óriási lépést tesz a továbbjutás felé. A két csapat előző összecsapásán a Roma simán nyert 5-1-re, ám azóta az olasz csapat kissé szétesett, míg a Moszkva igencsak magára talált. Éppen ezért nagyon is elképzelhető, hogy partiban lesznek a felek, ráadásul az óriási tét miatt nem valószínű, hogy fejjel rohannak majd a falnak a csapatok. A hazaiaknál Elm, Wernbloom és Natcho játéka kérdéses, míg a vendégeknél Borriello, Leandro, Maicon, Torosidis és Yanga-Mbiwa és Strootman is hiányozni fog. Innentől kezdve egyáltalán nem kizárt, hogy a végén megosztoznak a felek a pontokon, de arra még nagyobb esélyt látunk, hogy a szünetre döntetlennel vonulnak majd a csapatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!