<>

 
 
 
A Lokeren hazai pályán, a szintén belga Bruges idegenben arathat nagy oddsért nagy győzelmet az Európa-ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nagy oddsok az Európa-ligából

A Lokeren hazai pályán, a szintén belga Bruges idegenben arathat nagy oddsért nagy győzelmet az Európa-ligában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

043. Lokeren - Legia Varsó, 1 (2.35) - Európa-liga, 19:00

Az L-csoportban a 3. fogadja az éllovast. A Legia már továbbjutott, 12 ponttal áll az élen, kérdés már csak annyi, hogy az 1. vagy a 2. helyen lép-e tovább. Ellenben a belgák 4 ponttal állnak és győzelmi kényszerben játszanak, hiszen a török Trabzonspor 3 ponttal van előttük. A Lokeren otthon még nem kapott ki: a törökök ponttal távoztak, míg a Metalistot 1-0-ra verték. A varsói csapatnál két fontos védő hiányzik majd, míg a Lokerennél három kérdéses pályára lépő van, közülük ketten perememberek. Nem egy világverő csapat a Lokeren, ám remek formában van és képes remek védekezést bemutatni, amely egy nem annyira motivált lengyel Legia ellen elég lehet egy szűkös győzelemhez saját közönség előtt - életben tartva ezzel a továbbjutási álmokat.

048. Torino-Bruges, 2 (3,15) - Európa-liga, 21:05

A 2. fogadja az 1. helyezettet a B-csoport 5. fordulójában. A Torino papíron a jobb csapat, de nem tudunk túllépni rajta, hogy olasz, és rossz formában van. Egyrészt ebből az országból hajlamosak elszórakozni az El-t, másrészt zsinórban három vereséget számlál. Valami nem stimmel belül, vagy az elnök és az edző, vagy a játékosok Ventura mester között. A védelem nem az igazi, márpedig a Bruges nagyon egyben van. Négy meccsen egyetlen gólt kapott az El-ben, miközben a bajnokságban is szárnyal. Ugyan nem kötelező a három pont, de kinézzük belőle, hogy elintézi a nem teljesen meggyőző Vörösöket. Az odds nem rossz, nem véletlenül ment lefelé a 2-esre. Ezt próbáljuk meg.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!