<>

 
 
 
Bebiztosíthatja továbbjutását a Trabzonspor, amely nagyszerű formában várja gyengélkedő ukrán ellenfelét. Ebből hazai lesz...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Biztos kiesőt verhet a Trabzonspor

Bebiztosíthatja továbbjutását a Trabzonspor, amely nagyszerű formában várja gyengélkedő ukrán ellenfelét. Ebből hazai lesz...
Európa-liga
Trabzonspor - Metalist Harkiv
Csütörtök, 19:00 óra

A török alakulat eddig egyszer kapott ki (a lengyelektől), a belgáktól két meccsen 4 pontot vett el, Ukrajnában győzött. Ha ma három ponttal gazdagodik, továbblép a négyesből. És szerintünk erre minden esélye megvan Ersun Yanal fiainak. A piros-kékek pazar formában várhatják az ütközetet, Ekiciék a bajnokságban lassan két hónapja veretlen, két nyertes találkozóból érkezik a mai csatába. A hétvégén ráadásul rangadón diadalmaskodtak Cardozóék: a Galatánál gurítottak sima hármast a piros-sárgáknak! A Hüseyin Avni Aker Stadium-ban az idén csak egyszer veszítettek, a Legia ellen, azon kívül csak ikszek és sikerek. Hurmaciék most nagyon egyben vannak, és a keret is majdnem teljes lesz: Kavrak, aki a bajnokság elején védte a kaput, továbbra is sérült, ugyanakkor helyettese jól teljesít, tehát ez sem jelent problémát. Elől a Paraguay-i Cardozo jó formát mutat, mögötte Yusuf Erdogan is gólerősen futballozik, úgyhogy nem könnyű manapság fogást találni a Trabzonon.

044. Trabzonspor - Metalist Harkiv, 1 (1.40) - Tippmix

Regélnénk mi hasonló szépeket, s jókat a Kharkovról, de nem tudunk... Tavaly még sokáig a bajnoki címért volt versenyben a társulat, az idei kiírásban azonban szürke középcsapat. A sárga-kékek az EL-ben eddig mind a négy ütközetükben alulmaradtak - ez a bravúr csak a Slovannak jött össze a sárga-kékeken kívül. Eddig kétszer túráztak a srácok, és a Lokerennél és a Legiánál is szűkös vereséget szenvedtek. Igor Rakhayev mester csapata a bajnokságban öt forduló óta veretlen, ám sokat remizik, ezért nem tud a dobogósokra feljönni. A keret majdnem teljes lesz, a hétvégi, nyertes bajnokin már szerepelt több, korábban sérült játékos. Így a rutinos támadó is már a keretben volt. Rossz hír ugyanakkor, hogy Edmar, az egyik legjobb középpályásuk eltiltását tölti sárga lapok miatt.

Azt gondoljuk, hogy a sorozattól már elbúcsúzott ukrán együttes nem feltétlenül lesz motivált ma este - nem úgy a Trabzon, amely egy sikerrel letutizhatja a jövő évi folytatást. Mi bizalmat szavazunk a törököknek, otthon nem hibáznak! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!