<>

 
 
 
A Midtyjlland agyonveri a dán bajnokságot, otthon nyolcból nyolcat húzott, a kiesőjelölt Vestsjaelland bajban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.78

A kilencediket is megnyeri az éllovas

A Midtyjlland agyonveri a dán bajnokságot, otthon nyolcból nyolcat húzott, a kiesőjelölt Vestsjaelland bajban.
Dán bajnokság, 16. forduló
Midtjylland-Vestsjaelland
hétfő 19:00 óra

A Midtjylland a meglepetéscsapatnak tűnt, de már hetek óta komolyan kell venni. A múlt szezon ugyanígy indult, óriási előnyt harcolt ki, sorban nyerte a mérkőzéseket, aztán a tavaszra összeomlott, és a végén annyira besült, hogy még az ezüstéremről, így a BL-ről is lemaradt. A nyáron sokat változott a keret, de tűrhetően erősített. Így is nagy meglepetés, hogy ennyire foghatatlan. Otthon 8-0-0-s mérleggel és 19-5-ös gólaránnyal áll, de idegenben sem nagyon lehet tartani. A 14 kapott gól az élmezőny szintje, ám a 34 lőtt találat több mint a kétszerese annak, amit a Randers illetve a Köbenhavn tud ezidáig, márpedig ők ketten követik.

035. Midtjylland - Vestsjaelland, 1, európai hendikep -1 (1.78)

A Vestjaelland tavaly jutott fel, magabiztosan bennmaradt, az idén papíron erősödött és a középmezőny nézett ki. A szezon elején még úgy ahogy muzsikált, de azóta egyre mélyebbre kerül. Az utolsó 10 fordulóban 2-1-7-es mérlege van, az utolsó ötön 1-0-4-es, tehát tartósan szenved. A legtöbb gólt kapta, főleg mostanában szaladt meg, és ha az idegenbeli mérleget nézzük, még gyászosabb a kép: 1-0-7-es mérleg és 5-19-es gólarány. Az egyetlen győzelem a reménytelen utolsó elleni...

A helyzet elég egyértelmű, az odds esik is rendesen, mi még most szólunk, hogy hazai, és akár hendikeppel. Csakis a Midtjylland 20 gólt szállító támadótrióján múlik, hányat rúg. Ilyen rossz, és ilyen reménytelen csapat ellen nem lesz nehéz munka.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!