<>

 
 
 
Négy hazait ragadtunk ki vasárnapról, így a Debrecen, a Bröndby, a West Ham United és a Marseille is nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: Loki, Marseille, és...

Négy hazait ragadtunk ki vasárnapról, így a Debrecen, a Bröndby, a West Ham United és a Marseille is nyerhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

242. Marseille-Metz, 1 (1,45) - francia bajnokság, 21:00

Az OM Bielsával repül, otthon zsinórban hétszer nyert, gólt alig kap. A Metz masszív, de rossz formában van, idegenben botrányos (1-1-6 és 1-12), zsinórban négy zakóval. Jön az ötödik?!

243. West Ham-Swansea, 1 (2,33) - angol bajnokság, 14:30

Két hasonló erejű csapat, de a West Ham otthon 4-1-0-t tud, a Swansea idegenben 0-2-3-at az utolsó ötön. Előbbi két bravúros győzelemből érkezik, a walesiek pedig csak kötelezőt hoztak.

249. Debrecen-MTK, 1 (1,80) - magyar bajnokság, 18:30

A Debrecen életre kelt, zsinórban négyszer nyert, legutóbb 5-0-ra, régóta veretlen. Az MTK meglepetés, idegenben 6-0-2-es mérlege is remek, zsinórban ötször győzött, de most bajban lesz.

251. Bröndby-Silkeborg, 1 (1,45) - dán bajnokság, 17:00

A Bröndby papíron bajnokesélyes, Pukki, Elmander, Agger Kahlenberg, Makienok mind kiváló név, otthon 6-1-1-et és 14-4-et tud. A Silkeborg a reménytelen utolsó, idegenben 0-1-7-tel és 1-12-vel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!