<>

 
 
 
Egyre nagyobb bajba kerül a déli együttes - alig ha a királyiak ellen jönnek ki a gödörből. Sima kettest várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.49

Pocsék Almería, szárnyaló Real: fix kettes!

Egyre nagyobb bajba kerül a déli együttes - alig ha a királyiak ellen jönnek ki a gödörből. Sima kettest várunk.
Spanyol bajnokság
Almería - Real Madrid
Péntek, 20:45 óra

Egyre nehezebb helyzetbe kerül Francisco Rodriguez alakulata. Az Almería már csak a 17. 10 egységgel - épp ennyi pont áll a mögötte sorakozó gárdák neve mellett is. Az Estadio del Mediterráneóban meg vannak átkozva Coronáék: képtelenek voltak eddig nyerni saját publikumuk előtt (0-3-4), pedig verhető ellenfelek is vizitáltak már náluk. A La Ligában legutóbb szeptemberben ünnepelhettek sikert a piros-fehérek, sovány vigasz, hogy a kupában a Betis vendégeként nyertek 4-3-ra. A hét elején az Eibarnál jártak Sorianoék, és kaptak ki csúnyán 5-2-re az újonctól... A keret majdnem teljes lesz, egy bekk szereplése kérdéses, illetve egy támadó hagyott kiedzéseket a héten.

A Real Madrid száguld a bajnoki arany felé. A királyiak a kezdeti botladozások után rátért a helyes útra, és Ancelotti mester legénysége immár 11 La Liga mérkőzést húzott be zsinórban. Vezetik a bajnokságot, két ponttal a Barca, néggyel a városi rivális matracosok előtt. 12-0-2-es mérlegük impozáns, idegenben 6-0-1-es mutatót hoztak össze a fehérek, csak San Sebastianban égtek meg, de annak is már több hónapja. A BL-ben is ellenállhatatlanok Ronaldóék, a portugál zseni a pontvadászatban már 23 találatot jegyez. A héten az elitligában erősen felforgatott összetételben is villogtak a királyiak, jó néhány meghatározó futballista csak a padról nézte társaik produkcióját. A keret nem lesz teljes, Khedira, Modric és James Rodriguez sérült, Sergio Ramos eltiltását tölti.

124. Almería - Real Madrid, (1-0) 2 (1.49) - Tippmix

Tavaly oda-vissza agyonverte a fővárosi egység a déli kiscsapatot - ebben a felállásban 0-5 lett a vége. És ma is bízunk Bale-ékben! Szerintünk kettő biztosan lesz közte a végén. Tippünk tehát hendis 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!