<>

 
 
 
Az amszterdamiak remek előjelekkel fogadják a sárga-feketéket: szerintünk a piros-fehérek nem hibáznak, és ők jutnak a legjobb nyolc közé.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Profitáljunk az Ajax hazai sikeréből!

Az amszterdamiak remek előjelekkel fogadják a sárga-feketéket. Tippünk szerint a házigazdák nem hibáznak, és bejutnak a legjobb nyolc közé.
Holland Kupa
Ajax - Vitesse
Csütörtök, 20:45 óra

Az Ajax az év végére összekapta magát, a bajnokságban tulajdonképpen a PSV-vel vív külön csatát az aranyéremért, a BL-ben hozta a kötelezőt, azaz a 3. helyet, amely tavasszal EL-t ér. A hazai kupában eddig két kiscsapatot végeztek ki Frank de Boer fiai, akikra az idén még egy idegenbeli, Excelsior elleni összecsapás vár a mai mérkőzésen kívül. Az Ajax komolyan veszi a kupát, mint minden évben, így csak a sérült játékosok hagyják ki a mai randevút. Sigthorsson még nem épült fel, viszont a támadót remekül helyettesíti a fiatal lengyel Milik. Klaassen és Schöne egyaránt jó formában van, úgyhogy a támadószekció ezúttal is brutális lesz. Hazai környezetben egyébként is félelmetesen tolják az amszterdamiak: 7-1-1-es sorukhoz 26-8-as gólkülönbség párosul - csak a nagy rivális PSV fosztotta ki, de nem mostanában.

A Vitesse a legutóbbi évadban üde színfoltja volt a pontvadászatnak, sokáig a dobogón tanyázott, ám tavaszra megfáradt, így végül az alapszakaszt a 6. pozícióban zárta. Az idén gyengébben rajtoltak Peter Bosz fiai, rengeteget remiznek, 4-7-5-ös mérlegük viszont csak a középmezőny második feléhez elegendő. A támadófutball továbbra is Ibarráék erőssége, 32 gólt lőttek már, viszont 27-szer kapituláltak már, ez pedig nem éppen hízelgő adat a védelemre nézve.

Sok döntetlenből érkeznek a mai kupameccsre, viszont október közepe óta nem tudtak nyerni Traoréék. Lapinformációk szerint egy négygólos középpályás sérült, nem tudja vállalni a játékot, az alapcsapat többi tagja viszont bevethető. A kupában eddig két kört éltek túl a sárga-feketék, két 2-1-es szűkös sikert arattak Vejinovicék.

Tipp: Ajax - Vitesse, 1 (1.53) - Tippmix

A bajnokság nyitó fordulójában a házigazda 4-1-re mészárolta le a Vitesse-t - ma sem gondoljuk, hogy borulna a papírforma. Az Ajax jó passzban van, a kupát komolyan veszi, ennek pedig a vendégek ihatják meg a levét. Nálunk 1-es e történet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!