<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - csütörtök! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (elsőként - december 31-én - 5000 forintért Tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb csütörtöki összecsapás:

Török Kupa: Besiktas-Rizespor, 12:30

A csoportkör zajlik, az F-csoport 2. fordulójában az első fogadja a másodikat, két győztes, egyúttal a bajnoki éllovas meccsel a 17. helyezettel.

Érdemes óvatosnak lenni, a Besiktas tartalékos kezdővel állt fel az első körben is, de egy gyenge csapatot sima 4-0-val ütött ki. Ezúttal Pektemek, Ba, Uysal, Motta, Ersan, Tore, Rose és Sosa mind pihenőt kapott a szerdai edzésről, és valószínűleg csak padoznak a sűrű program közepette.

A Rizespor edzőt váltott a vesszőfutás nyomán, és kis híján meglepte idegenben a Trabzonsport (3-2). Korábbi Besiktas-játékosokkal van tele a keret, így a motiváció adott, és az egymás elleni sem rossz, 2-3-0 a mérleg a hazaiaknak, de mindig csak eggyel nyertek. A hazai veszélyes lehet.

Olasz bajnokság: Cagliari-Juventus, 19:00

A Cagliari őrült focija csődöt mond, hiába a 20 lőtt gól. Otthon az utolsó (0-3-4, 6-14). A Juventus kisebb hullámvölgyben, idegenben a legjobb (5-2-1, 11-2), mégis jöhetnek a gólok.

A Cagliari támadója, Ibarbo visszatér eltiltásából, a rutinos kapus, Colombi, továbbá a középpályáról Eriksson és a csatársorból Sau még mindig fontos kimaradó. A Juventus védelme még mindig hiányos, Barzagli, Caceres és Marrone mellett frissen az eltiltott Bonucci is kimarad, de Asamoah és Romulo sincs a középpályáról.

Juventus, várható kezdő: Buffon – Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Evra – Marchisio, Pirlo, Pogba – Vidal – Llorente, Tévez.

Spanyol Kupa: Atlético Madrid-L'Hospitalet, 20:00

Az Atlético óriási őszi menetelése szakadt meg a hazai pálya váratlan és ritka vereséggel a Villarreal ellen. A kupában 3-0-s előnyről várja a folytatást, tét szinte tehát nincs, de nem szabad elfeledni, hogy az első meccsen vért izzadtak a fővárosiak. Csak a hajrában Antoine Griezmann beállítása döntött.

Tartalékos kezdő várható, Carlos Ramos, Borja Martinez, Nacho Monsalve, Ivan Perez és Sekou Keita mind beszáll, de Diego Simeone ígérete szerint ott lesz a kezdőben Mario Mandzukic is. Alessio Cerci edzésen megsérült és kidőlt, Arda Turan megbetegedett, szintén nem edzett.

A L'Hospitalet 11. a harmadosztályú csoportjában, az utolsó 5 fordulóban 10 pontot szerzett, de idegenben csak 1-3-4-es mérleget és 6-11-es gólarányt tud. Ünnep ez a kiscsapatnak, de kiszámíthatatlan, mire lesz jó. Megússza két-három góllal, vagy beleszalad a késbe, mint a Huesca.

Atlético Madrid, várható kezdő: Oblak - Gámez, Giménez, Lucas, Iván - Koke, Saúl, Mario, Cebolla - Raúl Jiménez, Mandzukic.

Portugál Kupa: Benfica-Braga, 21:00

A címvédő száguld a ligában, a Portót frissen verve vezet, otthon (5-1-0, 14-2) mindig jó, formája is óriási. A Braga a középmezőny elején ismét, idegenben sebezhető (2-3-2, 10-6).

A szó a Tiétek!

 
 
  • 6profitipp.hu2014december18.12:05ÚjVálasz

    Néhány Tippmixötlet csütörtökre...
    Sok sikert!

    006 Szombathely - Alba Fehérvár V 2,26
    012 Real Madrid - Anadolu Efes H 1,15
    023 Pittsburgh – Colorado H 1,76
    041 Ajax – Vitesse H 1,53
    046 Cagliari – Juventus 2,5 gól felett V 1,69
    047 Napoli – Parma H 1,30
    056 Ath. Bilbao – Alcoyano H 1,20

     
  • 5SkuD2014december18.09:31ÚjVálasz

    Reggelt!

    Reggeli első pillantásra... Mai "tuti" nekem a Pittsburgh győzelem a Colorado ellen.

     
  • 4feribadi2014december18.09:30ÚjVálasz

    Bilbao szerintem az iegenbeli 1-1 után behúzza hendikeppel a mai meccsét. Napoli nagyon "fázós" nekem, a Jacksonville viszont nyerhet az NFL csütörtöki meccsén.

     
  • 3Hókusz-coop2014december18.08:51ÚjVálasz

    Üdv.
    Malaga (x)
    Xanthi (x)
    Napoli (x)
    Béke!

     
  • 2topeSz882014december18.04:05ÚjVálasz

    Jó reggelt.

    Meló előtt írok pár sort. Számomra a mai tutinak kinéző meccsek, Cagliari - Juventus, 2,5 gól felett lesz, a másik pedig Napoli győzelem, ez egy duplázós szelóra jó lehet.

    Sziasztok és Szép Napot, remélem van akinek tudtam segíteni.

     
  • 1rokakoma2014december17.21:11ÚjVálasz

    Hoztam néhány hasznos infót és várható kezdőt csütörtökre. Neked melyik lesz a napi tuti?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!