<>

 
 
 
A feljutásra hajtó Dijon idegenben is verheti a másodosztály szintjét nem megütő Chateauroux csapatát, míg az NHL-ben véget érhet a Calgary vesszőfutása.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dijon és ismét egy kis NHL

A feljutásra hajtó Dijon idegenben is verheti a másodosztály szintjét nem megütő Chateauroux csapatát, míg az NHL-ben véget érhet a Calgary vesszőfutása.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

084. Calgary - Dallas, 1 (2.15) - NHL alapszakasz, 03:00

A Dallas együttesét pár napja a Vancouver otthonában is megpróbáltuk veretni - sajnos sikertelenül. Ezúttal a botrányos formát mutató Calgary otthonában teszünk kísérletet erre. Igaz ugyan, hogy a Flames immáron 6 meccse nyeretlen, de nem vallott szégyent a Pittsburgh és a Chicago otthonában sem. Legutóbb a Rangers ellen uralták a meccset, de gyenge kapusteljesítményük végett kikaptak. A Dallas változatos formát mutat, legutóbbi 2 derbijét megnyerte, de nem igazán számít komoly erőnek nyugaton. A Calgary minden poszton jobb ellenfelénél, a forma ugyan ellene szól, de előbb-utóbb minden sorozat megszakad, így mi hazait fogadunk!

109. Chateauroux - Dijon, 2 (2.05) - francia másodosztály, 20:00

Eltérő célokért küzd a két együttes a francia második vonalban: a vendégek a feljutásra hajtanak, míg a hazai együttes szeretné megőrizni tagságát ebben az osztályban. Egyelőre a Chateauroux-nak nem megy: 17 kör után 14 ponttal az utolsó előttiek. Igaz már az is bónusz, hogy idén ebben a vonalban harcolhatnak, ugyanis teljesítményük alapján kiestek tavaly. A Dijon 35 ponttal éllovas, egyértelműen az egyik feljutó lehet ha bírja szusszal. Védelme pazar: mindössze 10 gólt kapott 17 meccs alatt, idegenben 3-2-4 sorával viszont sebezhető. De nem annak a Chateauroux-nak az otthonában, amely rémesen gyenge és gólokat is alig szerez, vélhetően a Dijon képes lesz uralni ezt a meccset és begyűjteni a 3 pontot, osztálykülönbség van ugyanis a két csapat közt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!