<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - péntek! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (elsőként - december 31-én - 5000 forintért Tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb pénteki összecsapás:

Német bajnokság: Mainz-Bayern München, 20:30

A Mainz süllyed, védelme közel sem olyan jó, mint az ősz elején. A Bayern dönti a rekordokat, gólt nem kap, a Freiburgnak is csak azért lőtt kettőt, mert elszórakozta. A hendit megéri.

A Freiburg ellen Robert Lewandowski, Mehdi Benatia és Xabi Alonso is megsérült, de csak utóbbi kettő marad ki ezúttal, ráadásul pótlás sem akárkivel oldható meg. Philipp Lahm régóta nincs. A veterán mainzi csatár, Noveski még mindig hiányzik, őt kell pótolni.

Bayern München, várható kezdő: Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Bernat - Schweinsteiger - Robben, Müller, Götze, Ribéry – Lewandowski.

Francia másodosztály: Laval-Valenciennes - 20:00

A Laval a liga egyik kisebb csapata, a Valenciennes pár éve még az élvonalban járt, de most csak egy pont választja el őket. A hazaiak 18 meccsből 11-et X-re hoztak, valahogy otthon még nem kaptak ki (2-6-0, 11-9).

A vendégek immár két szezon óta csak az alsóházat tudják a Ligue 2-ben is, idegenben most lendültek meg, de a hat lőtt gól ijesztően kevés. Sok buktató van a meccsben, úgymond aprópénzes, de ebben a leosztásban több látszik a Lavalban, az odds meg is indult lefelé.

Olasz másodosztály: Avellino-Bologna, 21:00

Az Avellino Filkor Attila volt csapata, védelmi gondokkal küzd, így az első számú kapus, két kezdő védő és két kezdő középpályás sincs. A Bologna kiesése óta megragadt egy osztállyal lejjebb, csak egy kezdő középpályást nélkülöz.

Döntetlenmániás csapatok meccselnek, nagyon óvatos lennék, a vendég felé hajlanék, ahogy az oddsmozgás is mutatja.

Spanyol bajnokság: Celta Vigo-Almería, 20:45

A Celta Vigo nagyszerűen túlélte a Luis Enrique utáni korszakot, kerete tele van tehetséggel. Gödörbe került, de a másodosztály élmenője, a Las Palmas kiejtése a kupából erőt adhatott. A kezdő a hétközben nem sokat változott, most nyilván a legjobb lép pályára.

Az Almería bekezdett az ősszel, ezért áll még a kiesőzóna felett, amúgy egyértelműen az utolsó három tagja. A bukikon is látszik, hogy nem értékelik sokra. Formája borzasztó, az utolsó haton csak egy döntetlent kapart össze. Gólt nem nagyon rúg, igaz keveset is kap. Az edzőváltás biztatóan hatott, a Real Madridot a látszat ellenére megszorította (1-4), míg a kupában nehéz párharcot nyerve továbbjutott.

A Celta kerete teljes, a vendégeké nem, az első számú kapus, egy kezdő középpályás, egyben a második számú góllövő és egy másik, régebb óta kimaradó kezdő középpályás nincs.

Portugál bajnokság: Porto-Setubal, 21:30

A Porto csúcson BL-ben, de nem bír a Benficával hazájában. Otthon nem annyira ontja a gólokat (5-1-1, 14-3), ahogy a Setubal sem, amely idegenben botrányos (3-14).

Saját (Rókakoma) véleményem a Portóról, hogy túlértékelt, és ez a bajnokságban látszik, nem a BL-ben. A hendikep és a gólok éppen ezért nálam nem játszik, az odds ehhez túl alacsony. Inkább valami trükkösebb tippet raknák, mondjuk 2-3 gól vagy csak a Porto talál be.

Pénteki Tippmixötletek

071. Linz – Dornbirn H 1,44
075. Eisbären Berlin – Straubing H 1,35
087. Crvena zvezda - Laboral Kutxa H 1,38
091. Pécs – Szeged H 1,50
098. Mainz - Bayern München V 1,21
108. Nancy – Clermont H 1,70
114. Celta Vigo – Almería H 1,53

A szó a Tiétek!

 
 
  • 7clarke222014december20.06:29ÚjVálasz

    Sziasztok! Vettem egy specialis szamitast,ami a kisoddsos(1.70 alatti)merkozeseket szuri meg,csak hazai fogadasra. az igeret ugy szol,hogy 90%os. letezik ilyen? 8ora korul teszem fel melyik meccsekre adja a legnagyobb eselyt az egyenlet. Holnapra kiderul,hogy mennyire valos a dolog

     
  • 6gecsemario2014december19.12:46ÚjVálasz

    Mai tutik:
    -Dartsban Taylor 3,5 under 180-as, szorzó: 1,6. Nagy valószínűséggel 3 sima szettben elintézi az öreg Artutot, max. 12-13 legre számítok, ennyi alatt nem fog Taylor 4 vagy több 180-as kört dobni, már csak azért sem, mert elég sokszor levált az első 2 tripla 20 után tripla 19-re...
    -labdarúgásban a Porto jó eséllyel 0-ra veri a Setúbalt, bár itt az 1,57-es szorzót kicsit soványnak érzem (a Bayern-Freiburgnál ugyanezért 1,8-at kaptam)
    -szombati napra a németeknél találtam viszonylag korrekt szorzókat, formák és hazai/vendég mutatók alapján jó esélyű meccseket:
    Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt
    Fogadás: Bayer Leverkusen 1.48
    Arminia Bielefeld - Chemnitzer FC
    Fogadás: Arminia Bielefeld 1.65
    Stuttgarter Kickers - SG Sonnenhof Großaspach
    Fogadás: Stuttgarter Kickers 1.60
    MSV Duisburg - 1. FSV Mainz 05 II
    Háromesélyes fogadás
    Fogadás: MSV Duisburg
    Good luck! ;)

     
  • 5tvnezo2014december19.12:45ÚjVálasz

    Igen igazad van! Azért az over, mert a 2 gólt mind1 ki lövi és magam is azt gondolom, hogy a 2 gólra a Porot maga is alkalmas, de ha a setubal besegít pláne jó lehet!

     
  • 4profitipp.hu2014december19.12:22ÚjVálasz
    Idézet: tvnezo
    Mainz-Bayern München V 1,22
    Porto - Setubal 1,5 over 1,12
    eredő: 1,37

    Nagy tétttel szerintetek vállalható??? Előre is köszi a véleményeket?
    ...

    Vállalható, de játszhatnál akár sima Porto-győzelmet, hiszen alig van különbség az oddsok közt...

     
  • 3tvnezo2014december19.11:41ÚjVálasz

    Mainz-Bayern München V 1,22
    Porto - Setubal 1,5 over 1,12
    eredő: 1,37

    Nagy tétttel szerintetek vállalható??? Előre is köszi a véleményeket?

     
  • 2Malteros2014december19.06:53ÚjVálasz

    3/5 be 5 dönci :)

     
  • 1topeSz882014december19.04:16ÚjVálasz

    Sziasztok.

    Mai legbiztosabb tippem,hogy a Bayern München 1gólos hendikepes győzelmet fog aratni. Remélem sokatoknak tudtam segíteni,ha csak egy picit is. A tegnapi két tippem, Cagliari - Juventus 2,5gól felett, és a Napoli győzelem jött, ma is hasonlót várok a tippemtől.

    Mainz-Bayern München (1-0) Vendég lesz.

    Szép Napot Nektek.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!