<>

 
 
 
A Heidenheim a német másodosztály egyik üde színfoltja, de november 21. óta nyeretlen, és élcsapat érkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Korán ment karácsonyozni a német újonc

A Heidenheim a német másodosztály egyik üde színfoltja, de november 21. óta nyeretlen, és élcsapat érkezik.
Német másodosztály, 19. forduló
Heidenheim-Braunschweig
péntek 18:30 óra

A Heidenheim újonc, nem sokat, de erősített a másodosztályra, ahol az alsóházba várták. Ehhez képest a Red Bull Leipzig árnyékában, rivaldafény nélkül, szépen-csendben haladt előre. Váratlanul bátor támadófocit játszik, klasszikus hazai pályás csapat volt és maradt, így 5-3-1-es mérleggel és 20-7-es gólaránnyal az egyik legjobb. Azt azért nem árt tudni, hogy ebből az első öt meccsen 13 pont és 15-4-es gólarány jött össze, azóta bőven lassított. És nem csak otthon, hanem teljesen, így az utolsó négy fordulóban nyeretlen, ráadásul négy alsóházi csapat ellen jött össze mindössze két pont. Nyilvánvaló, hogy a szűkös keret kezd elfáradni a megterhelő ősz végére.

Fő Tipp: Heidenheim-Braunschweig, 2, döntetlen nélkül (1,85) Mellék tipp: 095. Heidenheim-Braunschweig, 2 (2,46) - Tippmix

A Braunschweig nagyon simán jutott fel 2013-ban, majd elég egyértelmű volt búcsúja a tavasszal. Átalakult, a korábbi sikercsapatból kevesen maradtak, de sikerült olyan keretet összehozni, hogy a rájátszást megcélozhassa. A sok új ember beépítése időbe telt, így eleinte nem nyújtott éppen megbízható teljesítményt, de idővel egyre csak javult teljesítménye. Az utolsó tíz fordulót nézve csak az Ingolstadt előzi meg, és idegenben is szemmel látható a javulás. Zsinórban négy vereség után háromszor nyert, legutóbb rangadót bukott. Támadásban az egyik legjobb a mezőnyben, védelme sebezhető.

A Heidenheim fáradtsága szemmel látható, és kezd a mezőny közepébe csúszni, ahova eleve való. A Braunschweig ezzel szemben már a dobogót ostromolja, igazolva erejét, és az odds csökkenésével egy ütemben húzhatja be ezt a találkozót. Nem lesz azért sima, bőven benne van a döntetlen, ezért biztosítjuk ki a fő tippünket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!