<>

 
 
 
A Spurs eddig nem meggyőző a bajnokságban, ideje lenne felzárkóznia a közvetlen élmezőnyhöz. Ma ez sikerülhet is a londoniaknak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Végre szépen felpörgött a Tottenham

A Spurs eddig nem meggyőző a bajnokságban, ideje lenne felzárkóznia a közvetlen élmezőnyhöz. Szombaton ez sikerülhet is a londoniaknak.
Angol bajnokság
Tottenham - Burnley
Szombat, 16:00 óra

A sarkantyúsok eddig hullámzóan teljesítenek a Premier League-ben. Mindössze a 7. helyről várják a folytatást, 16 meccsen 24 egységet húztak be a londoniak. Hazai környezetben, a White Hart Lane-en sem meggyőzősek, sőt, kifejezetten gyengék, mérlegük 3-1-4 - és nem nagycsapatokkal szemben betliztek Kanéék...

A forma viszont mintha javulást mutatna. Egy hete a Swansea otthonából hozták el a pontokat Soldadoék, majd hétközben a Ligakupa negyeddöntőjében mészárolták le Londonban a szarkákat (4-0). Jó hír a drukkereknek, hogy Adebayor is edzésbe állt, így tulajdonképpen teljes kerettel készülhetnek Pochettino mester fiai a mai ütközetre.

A vendég az újonc lesz, a gárda, amely minden héten háborút vív a bennmaradásért. Sam Dyche együttese alig-alig tudott erősíteni, így a szakírók egyértelműen a vonal alá várják a piros-fehér-kékeket. Ám a társulat egyelőre nem foglalkozik a pesszimista jóslatokkal, és szépen gyűjtögeti az egységeket. Jelenleg 15 pontjuk van, ez a 17. pozícióhoz elegendő - nem bánnák a klubnál, ha most lenne vége a bajnokságnak...

Idegenben nem túl acélos a gárda, 1-2-4-es sorukhoz 4-13-as gólarány társul. Ingsék egyedül a Stoke Citynél arattak diadalt, legutóbbi túrájukon viszont épp egy nagy riválisnál kapituláltak: a QPR verte őket. A múlt héten aztán végre győzelmet ünnepelhettek a Turf Moor-on: nagy csatában húzták be a három pontot Barnesék a szentek ellenében. A kilencven perc egyik hőse Tom Heaton volt, aki hárította Tadic büntetőjét. Két meghatározó bekk, Mee és Duff hagyott kiedzéseket a héten, de minden bizonnyal bevethetőek lesznek a londoni kiránduláson.

158. Tottenham - Burnley, 1 (1.50) - Tippmix

A szaklapok kiemelték, hogy e két együttes képtelen unalmas meccseket vívni egymással. Legutóbbi négy mérkőzésükön 21 találat született! Ma sem zárjuk ki a gólesőt, viszont azért inkább a Tottenham sikerét várjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!