<>

 
 
 
Három hazait néztünk ki vasárnapra két ligából, míg a Liverpool-Arsenal rangadóra is van egy erős tippünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: Izgalmas Pool-Arsenal jöhet

Három hazait néztünk ki vasárnapra két ligából, míg a Liverpool-Arsenal rangadóra is van egy erős tippünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

224. Fiorentina - Empoli, 1 (1.51) - olasz bajnokság, 15:00

A Fio magára talált és 4 meccse nem kapott ki. Az Empoli ugyan 5 meccse veretlen, de nem játszik meggyőzően, ráadásul Maccarone is sérüléssel bajlódik, így a Babacart nélkülöző Fiorentina ellen elvérezhetnek.

227. Sampdoria-Udinese, 1 (1,88) - olasz bajnokság, 15:00

A Sampdoria meglepetés, az utóbbi hetekben sok az X, de otthon veretlen (4-3-0, 11-5). Az Udinese kétarcú, idegenben (2-1-4, 5-9), defenzív és az utolsó hétből csak egyet nyert meg.

247. Liverpool-Arsenal, 2,5 gól felett (1,74) - angol bajnokság, 17:00

A Liverpool nyolc hazai bajnokijából csak három ment a határ fölé, de védelme rendre hibázik. Az Arsenalra is igaz ugyanez, és az utolsó tízből hétszer legalább három gólt érkezett.

254. Besiktas - Akhisar, 1 (1.45) - török bajnokság, 18:00

Nem várható meglepetés az éllovas és a középcsapat meccsén. A Besiktas jó védekezésével tovább mélyítheti a vendégek gödrét, amely immáron 7 meccse nyeretlen és legutóbbi 4 vendég meccsét zsinórban elbukta, az ötödiket is el fogja szerintünk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!