<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Jöhetnek a gólok az angol csúcson

A remek formában lévő Arsenal a gyengélkedő Liverpoolhoz látogat. Mi sülhet ki ebből? Szerintünk remek meccs és gólváltás!
Angol bajnokság
Liverpool - Arsenal
Vasárnap, 17:00 óra

A Liverpool csalódást csalódásra halmoz idén, ha nem lenne elég, hogy a bajnokságban csupán 11. helyen áll a gárda 6 győzelemnek, 3 döntetlennek és 7 vereségnek „köszönhetően”. A Bajnokok Ligájában a Basel elleni sorsdöntő összecsapást sem sikerült megnyerniük Gerrardéknak így a legrangosabb európai kupasorozatnak is búcsút inthettek a vörösök. A PL legutóbbi játéknapján ráadásul az ősi rivális Manchester United kalapálta el Brendan Rodgers együttesét (0–3), s a hírek szerint fogytán a türelem az északír menedzserrel szemben. Sovány vigasz, de a hétközi ligakupa meccsét sikerrel abszolválta a gárda, a másodosztályú Bornemouth testén keresztül bejutott a legjobb 4 közé, ahol majd a Chelsea lesz az ellenfele. Ami a hiányzókat illeti, Lovren, Balotelli, Glen Johnson, Sturridge De la Torre és Flanagan játékára nem számíthatnak a hazaiak.

Az Arsenal ezzel szemben kezd magára találni, legutóbb például a korábban a listavezető Chelseat legyőző Newcastle-t ütötte ki, méghozzá játszi könnyedséggel (4–1). Jelenleg 6. a tabellán Arséne Wenger együttese, 7-5-4-es mutatóval. Idegenben felemásan muzsikálnak az Ágyúsok, az Emirates-től távol lejátszott 8 bajnokiból hármat nyert meg és hármat vesztett el a londoni alakulat, míg két alkalommal döntetlenre végzett aktuális ellenfelével. A sérülések viszont idén sem kerülik el az együttest, Ramsey, Koscielny, Rosicky, Arteta, Wilshere és Özil biztosan nem lehet ott a Liverpool elleni rangadón, Oxlade-Chamberlain, Monreal és Walcott játéka pedig kérdéses.

Tipp: Liverpool - Arsenal, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - Tippmixpro

Mindkét oldalon lesznek fontos hiányzók, számunkra így megtippelhetetlen a rangadó kimenetele. Mivel azonban a ’Pool és az Arsenal védelme is képes hajmeresztő dolgokra, a támadósorokban pedig egyaránt megvan a gólveszély, szerintünk egyszer-egyszer legalább a hátuk mögé kell majd nyúlniuk a kapusoknak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!