<>

 
 
 
Sorozatban kilencedik győzelmére készül karácsony másnapján a Manchester City. A címvédő a West Brom otthonába látogat, vendégsikernek tűnik ez az összecsapás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kilencedszer is Manchester City!

Sorozatban kilencedik győzelmére készül karácsony másnapján a Manchester City. A címvédő a West Brom otthonába látogat, vendégsikernek tűnik ez az összecsapás.
Angol bajnokság
West Bromwich - Manchester City
Péntek, 16:00 óra

Nem lesz egyszerű szezonja a West Bromnak. A birminghami alakulat elsőszámú célkitűzése ugyanis idén a kiesés elkerülése, de az eddig mutatott játék alapján nem valószínű, hogy könnyedén sikerül ezt teljesíteni. A csapat jelenleg mindössze két pontnyira van a kiesőzónától és hiába voltak már jó meccsei, nem igazán tudja hosszú távon fenntartani a jó formát. Odahaza is pocsék a mérlege, 9 mérkőzésből négyet elveszített. Persze rá lehet ezt fogni a sok sérültre, de tény, hogy a Tottenhamen kívül egyetlen nagy csapat ellen sem sikerült nyerni. Az a néhány pont is, amit összeszedett a gárda inkább a kiscsapatok ellen sikerült. A kapitány Chris Brunt már felgyógyult sérüléséből és Georgiosz Szamarasz is visszatért edzésbe. Victor Anichebe és Boaz Myhill viszont sérültek.

Sérültekkel a Man. City is meg van áldva. A címvédőnek ugyanis egyetlen bevethető csatára sem marad. Agüero, Jovetic és Dzeko is maródi. Akárcsak a kapitány, Vincent Kompany. Ez azonban mintha egyáltalán nem is látszana meg a csapat játékán, hiszen a legutóbbi nyolc mérkőzését is megnyerte, ráadásul immáron négy mérkőzés óta nem kapott gólt a gárda, pedig olyan csapatok ellen meccseltek, mint az Everton, vagy éppen az AS Roma. Pár hete ez még elképzelhetetlen volt, most viszont a City újra ott van a legnagyobb bajnokesélyesek között, mindössze három ponttal van lemaradva a listavezető Chelsea mögött.

145. West Bromwich - Manchester City, 2 (1.50) - Tippmix

Egy jó ünnepi hajrával a manchesteri világoskékek akár még közelebb lopózhatnak az éllovashoz, de legalábbis leszakíthatják az üldözőket. Csatár nélkül is brutális ez az alakulat, ha nem is óriási fölénnyel, de magabiztosan nyerhet péntek délután a City.

 
 
  • 1riverside2014december26.13:44ÚjVálasz

    Azt hiszem ezzel ma nem nagyon lehet vitatkozni, Pellegrini együttesének ez kötelező feladat.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!